2777
2789

راحت بی دردسر دادگاه و حضانت فرزند از دست یه ادم بد راحت میشی 

البته شوهر خوب رو کار ندارم ولی ادم های بد و خائن و اذیت کن کاش زودتر بمیرن 

نمونه ش شوهر من

من جدا شدم  ایتقدر دلم میخاد بمیره  کثافت ن نفقه هیچی نمیده  حداقل بمیره بهتره

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بالاخره حدا شدی؟شما رو یادمه

اره  میگم خدیا یا منو بکش یا بابای دخترم

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

عزیزم درکت میکنم.اما اگه بچه داری اینو نگو هرررچقد برات بد باشه.برا بچت باباست.نخواه بچت بی بابا بشه

گاهی بچه بی باباباشه بهترازاینه که یه بابای بدداشته باشه.بعضی باباهابرای خانواده هیچ خیری ندارن نه مادی نه عاطفی نه هیچ

من نه حالا مردن ولی دوست دارم بره سفر نباشهوقتی نیست راحترم و تنهایی واسه بجه هام و زندگیم تصمیم میگ ...

منم همیشه میگفتم خدایا چی میشه این بشر یه روز با دوستاش بره بگرده،دست از سر من برداره.آخه خیلی بهم میچسبه.فقط میره سرکار باز میاد ور دل خودم

یه شب که کارش طول کشید و دو ساعت دیرتر اومد، دیدم خودمم وابسته شدم.وقتی سر ساعتی که باید باشه نیست انگار چیزی گم کردم

منم همیشه میگفتم خدایا چی میشه این بشر یه روز با دوستاش بره بگرده،دست از سر من برداره.آخه خیلی بهم م ...

من شوهرم خیلی برام تصمیم میگره و وارادم میکنه ب انجام کاری خیلی زورگوعه واسه همین وقتی نیست خیلی راحتم

تو رو به جدت منو لایک نکن