2777
2789

عزیزم احتمالا اهل شهر یا خانواده ای هستی که خیلی به این موضوع اهمیت میدن برا همین برات پررنگ شده 

خوبه اگر دختر زیر ۳۰ سال خواستگار مناسب داشت ازدواج کنه، ولی دخترهای زیادی هستند که بعد از ۳۰ سالگی با آدم مناسب ازدواج موفقی دارند 

درس بخون یا برو سر کار، اجتماعی و فعال باش و از زندگیت استفاده مفید بکن و مطمئن باش ازدواج خوب هم قسمتت میشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین حسو دارم و ازش میترسم همه خواهر برادرهام ازدواج کردن و بچه دارن فقط من هستم وقتی نگرانی ماد ...

الهی آمین 

امیدوارم به حق خانم فاطمه زهرا (س) هر چه سریعتر همسر خوب و ازدواج موفق و پایدار قسمت همگی تون بشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اسی عزیزم میشه تاپیک پربازدیدتو قفل کنی خیلی بهم درخواست میدن پیام میدن😐😐

به منم کاش اون تاپیک بترکه😕

مجازات آدم دروغگو این نیست که کسی باورش نمی کند،بلکه این است که خودش هم نمی تواند حرف کسی را باور کند!!                                                        جرج برنارد شاو

الهی آمین امیدوارم به حق خانم فاطمه زهرا (س) هر چه سریعتر همسر خوب و ازدواج موفق و پایدار قسمت همگی ...

خیلی از دعای خوب و انرژی مثبت شما دوست عزیز ممنونم. بانو جان منم براتون شادی و تندرستی و خوشبختی همیشگی آرزومندم. 🙏💐