2777
2789
عنوان

رای طلاق بدوی صادر شده و بیست روز گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 40 پست
و حکم مهریه اومده اخرش نوشته حضوری و قطعی است. نوشته دو سکه و هر شش ماه یک سکه باید بده برم کجا بزار ...

فردا برو اجرای احکام. نیم عشر پرداخت کن بهت روال کارو میگن حکمو اجرا کن. اگه نده تا آخر عمرش می ره زندان. هر وقت بتونه بده آزاد نیشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا برو اجرای احکام. نیم عشر پرداخت کن بهت روال کارو میگن حکمو اجرا کن. اگه نده تا آخر عمرش می ره ز ...

نیم  عشر چی؟

و تا کی مهلت داره دو سکه رو بده دو سکه اول منظورمه

😶عججججب🤑

نیم عشر چی؟و تا کی مهلت داره دو سکه رو بده دو سکه اول منظورمه

نیم عشر یه مبلغی اونجا حساب میکنن بهت میگن یک بیستم مهریه زیاد نمیشه. حالا صحبت کن اگرم نداشتی بگو ندارم. مهلت نداره. مهلتش تموم شده همین فردا باید بده یا بره زندان اگه بتونی کارای اداریشو انجام بدی

همین روزا پرونده میره. کمتر پنج. شش ماه امکان نداره رای دادگاه تجدید نظر بیاد.

سلام خوبی 

واسه مهریه یک ابلاغ اومد که تا ده روز شوهر فرصت داره کلیه اموال و.... به اجرا بزاره یک همچین ابلاغی اومده خوب الان دو هفته گذشته و ده روز تمام شده هفته پیش هم ابلاغ اومد که واسه اقساط مهریه شوهرم خواستن امروز شوهرم رفت و شهود برد واسه مهریه بعد امروز ابلاغ برا من اومد که باید امروز میرفتم(چرا ابلاغ امروز واسه من صادر شد؟) 

و اون ده روز که الان گذشته من باید میرفتم اجرا احکام نامه بگیرم بدم کلانتری واسه جلب شوهرم؟؟ وقتی ده روز تمام  ابلاغ اومد که بالا توضیح دادم .... و اینم بگم شوهرم قبلن شهود برده بود چرا دوباره خواستن؟؟

😶عججججب🤑

همون برو اجرای احکام میگن.

ده روز تمام و من اجرا احکام نرفتم چون واسه شوهرم ابلاغ اومد واسه اقساط مهریه و قبلن هم شهود برده بود حالا دوباره امروز همون شهود هارو برده بود 

بعد من خبر نداشتم که منم باید برم چون امروز بعد دادگاه واسه من ابلاغ اومد که باید امروز ساعت ده نیم میرفتم  چرا بعد دادگاه ابلاغ اومد؟؟

و اون ده روز که گذشته حدودا ۲۰ روز گذشته  میتونم ببرم فردا اجرا احکام بزارم باید همون ابلاغ رو ببرم که هفته ده روز مهلت داره کدوم نامه ببرم اجرا احکام؟؟؟

😶عججججب🤑

سلام خوبی واسه مهریه یک ابلاغ اومد که تا ده روز شوهر فرصت داره کلیه اموال و.... به اجرا بزاره یک همچ ...

سلام ممنون. تقاضای اعسار داده بوده شوهرت قبلا احتمالا رد شده. ودوباره  اعسار داده داده و شهود برده. شما بله تو مدت ده روز باید اقدام میکردی

و سوال دیگم اینه که من خطم به نام خودمه 

و خاموشش میکنم هر وقت روشن میکنم پیام میره سر خط شوهرم که خط من در دسترس میباشد 

دوستای شوهرم پلیسن 

ممکنه از طریق رفیقاش کاری کرده باشه که وقتی من خطمو روشن میکنم پیام بره براش؟؟ 

و اینو از کجا پیگیری کنم ؟؟؟

😶عججججب🤑

سلام ممنون. تقاضای اعسار داده بوده شوهرت قبلا احتمالا رد شده. ودوباره اعسار داده داده و شهود برده. ...

الان چی میتونم بازم اقدام کنم؟

😶عججججب🤑

ده روز تمام و من اجرا احکام نرفتم چون واسه شوهرم ابلاغ اومد واسه اقساط مهریه و قبلن هم شهود برده بود ...

بعد دادگاه که ابلاغ نمی آد ممکن نیست. شاید گوشیتون ایراد داشته یا خاموش بوده. فردا نامه هارو ببرین اجرای احکام باهاشون صحبت کنید و نگید در مهلت مقرر نیومدم 

و شوهرم قبلن منو تهدید به مرگ کرده بود پیام هاشو بردم شکایت کردم اما هفت ماه گذشته هیچکدوم مون نخواستن  ی بار رفتم گفت بعدا ابلاغ میشه الان هنوز نیومده از شورا حل اختلاف فرستادن دادگستری چون راضی به تعهد نشدم 

اینو چیکار کنم؟؟؟ میرم اونجا همش میگن ابلاغ میشه 

😶عججججب🤑

و سوال دیگم اینه که من خطم به نام خودمه و خاموشش میکنم هر وقت روشن میکنم پیام میره سر خط شوهرم که خط ...

نه این امکان پذیر نیست حتی دادستان هم رفیق شوهرت باشه این کارو نمی تونه انجام بده. اینو بی خیال شو

بعد دادگاه که ابلاغ نمی آد ممکن نیست. شاید گوشیتون ایراد داشته یا خاموش بوده. فردا نامه هارو ببرین ا ...

اگه بگم در مهلت مقرر نیومدم ممکنه قبول نکنن نامه بدن؟؟ 

اخه میخواستم بهشون بگم چجور شوهرم دوباره برا شهود خاستن  و چرا ابلاغ الان واسه من اومد که امروز باید میرفتم 

خطم روشن بود 

😶عججججب🤑