2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

11 ساله از ازدواجم میگذره ولی هر بار این تاپیک ها رو می بینم دلم شدید میگیره و کل صفحات رو می خونم 

چون با تمام وجودم درک میکنم و اون روزهای سخت میاد جلوی چشمام

ازدواج یه نیاز اساسیه و باید به وقتش انجام بشه

تازه من با کسی ازدواج کردم که اونی که می خواستم نبود ولی بازم معتقدم که ازدواج خیلی خوبه

همه مسئولن همه

از دولت بگیر تا مردم و خانواده ها

تنهایی حق هیچ جوونی نیست و فقط برازنده ی خداست

و احساس مادرشدن حق هر زنی ...

ان شالله  بزودی زود همگی خوشبخت بشید 

11 ساله از ازدواجم میگذره ولی هر بار این تاپیک ها رو می بینم دلم شدید میگیره و کل صفحات رو می خونم چ ...

خدااااااااااا پدر و مادر آدم منصف و شاکر و منطقی رو بیاااااااامرزه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ادب من بهم حکم میکنه با کسایی ک بلد نیستن مودب باشن دهن ب دهن نشم ☺️چشم حتما تگشون میکنم @niniyar_1 ...

تو رو خدا بیخیال. تاپیک در مسالمت تا اینجا پیش رفته. هر کی بد صحبت کنه مخاطبان خودشون متوجه میشوند.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من یه ذره میلنگم اره اعتماد به نفس داشتن خیلی خویه واقعانم الانم اوکی شدم من

عروس يكي از اقوام ما هم مشكل توي يكي از پاهاش داره كج هست يكم ميلنگه توي عروسي ها دامن تا زانو ميپوشه ولي خيلي اعتماد ب نفس داره و همينم باعث شده مشكلش ب چشم نياد مادرزادي بوده بچش هم همينطور شده

عروس يكي از اقوام ما هم مشكل توي يكي از پاهاش داره كج هست يكم ميلنگه توي عروسي ها دامن تا زانو ميپوش ...

همین  آدم  باید  اعتماد  به  نفس  داشته  باشه

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
11 ساله از ازدواجم میگذره ولی هر بار این تاپیک ها رو می بینم دلم شدید میگیره و کل صفحات رو می خونم چ ...

اگر یادتان بود و باران گرفت دعایی به حال بیابان کنید... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹