2777
2789
حالا ازدواج کرد به آرزوش رسید؟

آره بابا دوماه بعد اون قضیه من ازدواج کردم البته نه با اون خاستگارم با یکی دیگه که شرایطش اوکی بود.یه سال بعد خواهر زادم که ۱۰ سال از خواهرم کوچیکتره ازدواج کرد بعد دوسال اینا خواهرم ازدواج کرد. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی وقتا دلم برا مادرم میسوزه بنده خدا هر مراسم و روضه ای ک شرکت میکنه ی چیزی ب نیت ازدواج من میاره، 

چند وقت پیش رفته بود جشن میلاد حضرت فاطمه بهش تو مراسم ۱۰هزارتومن عیدی میدن میاد خونه میدش بهم 

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

انشاا... بهترین ها قسمتت بشهمن حدود ۱۰ سال بعد از خواهر کوچیک ترم ازدواج کردمو همسرم خیلی بهتر از سا ...

مرسی عزیزم؛ دعا کنید واسه ما هم همین بشه... 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
من قبلا انقدر حساس بودم رو سن البته من معلولیت دارم یکمی سر این قضیه کلا فکر میکنن ک ...

اعتماد ب نفس داشته باشي معلوليت هم ب چشم نمياد 

البته نميدونم معلوليتت چي هست اما من چند مدل ديدم ك نقص توي چهره يا مشكلاتي توي پا و اينا داشتن …

مردم نسخه زندگي همه رو از نگاه و فكر خودشون يكسره ميكنن تعيين تكليف ميكنن

برای ما دلشکسته ها هم دعا کنید بعد اینهمه اذیت و آزار یه بختی که باعث آرامش و پیشرفتمون بشه، داشته ب ...

عزیزم هر چیزی به وقتش اتفاق میفته شک نکن ازدواج خوبی خواهی داشت، منم خیلی اذیت شدم تاپیک های قبلم هست بخون، بعد از هر سختی اسانی هست، انشالله بزودی ازدواج میکنی فقط افکارت رو مثبت کن، کتاب شکر گذاری راندا برن هم حتما بخون❤

۲۹البته من شرایط ازدواج ندارم و یه خواهر بزرگتر از خودم دارم اگر اون ازدواج کنه خواستگار برام زیاده

چه ربطی به ام داره.تو قسمتت از خواهرت جداس.اگه قرار باشه ازدواج کنه میکنه.من خودم اول خواهر کوچیکم ازدواج کرد و خودم خوانوادمو راضی کردم