یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
[QUOTE=365330614]همه حرفات رو قبول داشتم منهای دو خط آخر! با خون خودم مینویسم که اتفاقا نردهای ایران ...
۲۴ ساله در جامعه و محیطهای مختلف کاری و دانشگاهی از تهران و شهرستان، حضور داشتم و معاشرت کردم... مردهای ایرانی زیاااادی پرتوقع و با اعتماد به سقف و کم تربیت و بیتربیت هستند... البته که مردهای شریف هم موردی توشون هست.
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
بچه ها من از خواندن نماز جعفر طیار ازدواجم را گرفتم.بازبون روزه نزدیک افطار تو مسجد
سلام. یعنی کل ماه رمضون میخوندی؟ یا فقط یک بار خوندی؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
هعی ...ما هم دنبال دختر خوب بالای 35 سال میگردیم برا برادرشوهرم ولی جور نمیشه🥹
برادرشوهرت چند سالشه؟ کدوم شهر هستید؟