2777
2789
ببینید این یک بحث چند بعدیه..مطمبنا یک ازدواج خوب میتونه بهت کمک کنه خوشبخت تر بشی..مثل خیلی چیزا..و ...

بنطرم تنها چیزی که از مجردی بدتر طلاق عاطفی هست 

وگرنه حقوق کم شوهر و فلان که دیگه تو زندگیه اکثریت هست و چیزی نیست که بخواد خوشبختی ادمو بهم بریز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم یه بار ازدواج کردم ولی جداشدم ازهمسرم الان هم نه ساله مجردم بچه هم ندارم هرخواستگاری هم میاد می ترسم ازدواج کنم چون انقدر مردابدشدن وخیانت زیادشده چشمم ترسیده

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
یا راد ما قد فات(ای برگردانده از دسته رفته ها)... 😔

حق داری نگران باشی اما ناامید نباش،همین خواهر شوهرم رو من میگفتم فکر نکنم اصلا ازدواج کنه چون خیییلی سختگیر بود ،اما یهویی قسمتش شد ،انشالله به زودی قسمت شما هم بشه

پس باهم رفتیم مدرسه منم تمام همکلاسام رفتن ازدواج کردن تو چی خوندی من حسابذاری الان هم تو یه جای خبل ...

من انسانی خوندم . و یک مدت شاغل بودم فعلا نمیرم سر کار پدرم سه ماهه فوت شده میترسم مادرم رو هم از دست بدم به خاطر همین  از آینده خیلی میترسم . میترسم برادرام از خونه بندازن بیرون😓

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
عزیزم میتوتم برات سن ازدواج خواهرتو بگم با حلقه اگه میخوای اسمشو اینجا بگو یاهم درخواست بده خصوصی بگ ...

برا منم میگیری؟...رایگانه یا پولی؟

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

من و تو همسنیم نیمه اول یا دوم ببینم باهم مدرسه زفتیم من اوایا که زندگی متاهلی رو‌نمیشناختم ناراحت ...

می‌دونی من اصلا به رابطه فکر نمیکنم خوب اون هم بخشی از زندگی هست ولی شاید به خاطر بالا رفتن سنم سرد شدم و هیچ میلی ندارم فقط هدفم از ازدواج همدم و مونس و فرار از تنهاییمه.

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

امار دختران مجرد سن بالا خیییلی زیاده....  تو نی نی سایت کمتر هستن اینجا بپرسی  کی زود ازدواج کرده امار بیشتره... ولی ما تو فامیل و همکارام و دوستام کلی دختر دهه شصتی با سطح بالا هستن ولی کسی هم سطحشون پیدا نشده که ازدواج کنن.... 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
هعی ...ما هم دنبال دختر خوب بالای 35 سال میگردیم برا برادرشوهرم ولی جور نمیشه🥹

چند سالشه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نه از قبل خریده پول تو دستش بود برا اینکه خرج نشه جهزیه خرید

خب طلامی خریده بهتربود همین جهیزیه یکی دوسال دیگه باشه ازمدمیافته

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

سعی کنین تا فرصت دارین ازدواج کنین

زندگی دخترهای مجردی که سنشون  رفته بالا و دیگه برای همیشه مجبورن مجرد زندگی کنن،توی خونه پدر خییییلی سخته.. خدمت رسانی  به خواهر و برادرا و نوه ها و فامیل چون همه خیال میکنن چون مجرده پس وقتش همیشه آزاده !! مهمون داری هر روزه- مراقبت از پدر و مادر مریض - خونه ی همیشه شلوغ و پر رفت وآمد-  دختر مجرد خیلی مسئولیت میفته روی دوشِش- بقیه م که اصلا درک نمیکنن -   برا همین سعی کنین ازدواج کنین و زندگی خودتونو داشته باشین ..سختیای زندگی متاهلی به مراتب بیشتر از زندگی همیشه مجردیه ...البته ازدواج ِ خوب و درست و  انتخاب عاقلانه

یا رب نکند بهر تماشای جهان آمده ام؟؟