2777
2789
فکر کن تو مملکتی که رییس جمهور مجرده داره میگه آدم مجرد مقبولیت اجتماعی نداره

بچه ها اینو راست میگه. 

اولا که رییس جمهور مجرد نیست. ازدواج کرده. بچه داره. اما بیوه شده. 

من به عنوان مجرد سن بالا. نه تو خانوادم نه تو فامیل نه بین دوستام جایگاهی ندارم. 

فقط جرم و گناهم اینه که تقدیرم به تجرد بوده. 

هر چقدر با محبت و احترام رفتار میکنم بازم اونا بهم میفهمونن که جایگاهی ندارم 😔

راضیم به رضای خدا

الهی اگه خدا بخت نداده جور دیگه جبران کنه . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر میخوای دعات مستجباب بشه بدون منت به پدر و مادرت خدمت کن ..من راز موفقیت رو متوجه شدم

کردم عزیزم.... جوونی ام رو برای مادرم گذاشتم هیچ جنبه ای از زندگیم خوب نشد و مادرم هم رفت.... 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
والا نگاه سنگینی از اطرافیان یا جامعه حس نکردمتوی جمع هوایی هم نیستم که حرف مجردی یا متاهل پیش بیاد ...

برا من اینجوری نیست.... خیلی اذیت کننده است.... میشه برام دعا کنید.... 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
نمیدونیم والا خواهر تا حالا ۲بار تا ازمایش رفتن پسرا با جون دل میان جوری که قول و قرار عقدم و مهریه ...

خواهر منم سالها پیش خواستگاراش همینطور می شد. بعد فهمیدیم یکی زنگ میزد اذیت کنه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
۲۹البته من شرایط ازدواج ندارم و یه خواهر بزرگتر از خودم دارم اگر اون ازدواج کنه خواستگار برام زیاده

اشتباه نکن اگه مورد مناسبی زیر نظر داری حتما قبول کنید عزیز دلم شاید با ازدواج شما بخت خواهرتونم باز شد از اقوام شوهرتون تو عروسی و جشن خواستگار اومد مناسب باشه ایشونم ازدواج کنه

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

دوستان دهه هفتادی ،دهه هشتادی،دهه شصتی که نا امید شدید

من از دوستان پدرم پارسال  تازه با کلی خواستگاری رفتن ها تو سن ۵۲ سالگی با یه خانوم ۴۰ ساله ازدواج کردن

ک اتفاقا همین امسال هم دخترشون به دنیا اومد

خیلی هم خوشحالن و خوشبخت

اینو گفتم که بگم هرکس یه قسمتی داره اگه امسال شد سال دیگه یا سال بعدش نا امید نشید 

برای رشد فردی خودتون تلاش بکنین،

نا امید هم نشید خدا اون بالا داره کار خودشو میکنه

ازدواج و داشتن یه همراه حق مسلم همه آدمای دنیاس،فقط براش عجله نکینن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بچه ها اینو راست میگه. اولا که رییس جمهور مجرد نیست. ازدواج کرده. بچه داره. اما بیوه شده. من به عنوا ...

والله وضع شما اینه تو خانواده ما برعکسه هرچی اعتبار و جایگاه واسه مجرد شاغل سن بالاست و بس من غبطه میخورم کاش مجرد مونده بودم و ب شغل و درامدم می رسیدم تا اینکه ازدواج کردم و مانع پیشرفتم شد🥴🥴🥴

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!