2777
2789

دوره زمونه الان ازدواج بکنی طلاق بگیری به نظرم بهتره چون موندن توی خونه میگن لابد عیبی داشته نمیگن خواستگار خوبی نیومده براش تازه اگه خانواده خوب پایه ای نداشته باشی که یه لحظه موندنم جایز نیست

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ طرز حرف زدنه؟ قسمت اونم این بود خب چیکار کنه، دختر ۴۰ ساله بره با مرد ۳۰ ساله ازدواج کنخ ک پدر بچش ...

واقعا فاز بعضیا مشخص نیست و آدم میمونه اینا چندسالشونه با این سطح تفکر ! 

خوب وقتی خانوم ۴۰سالشه باتوجه به شرایط خودش ازدواج میکنه دیگه 

حتی اگه بهترین مرد هم باشه مرد۲۵سالع به درد این خانم  نمیخوره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مگه لباسشویی ندارین بقیه چرا خودشون نمیشورن چرا نفرین میکنی

لباسشویی داریم نمیزاره روشن کنم لباسای برادرام و پدرم باید بشورم

جای من نیستی بدونی چی میکشم نزاشت درس بخونم نزاشت ازدواج کنم الان باید کلفتی بچه هاشو کنم

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

انشالله همیشه تنها بمونی و لذت ببری

خودش جدا شده نمیدونم اومده اینجا میون خانمها با اتیکت روانشناسی! چه بکنه؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چ طرز حرف زدنه؟ قسمت اونم این بود خب چیکار کنه، دختر ۴۰ ساله بره با مرد ۳۰ ساله ازدواج کنخ ک پدر بچش ...

نه دختر ۴۰ ساله بره بمیره به تجویز اینها !

ایضا مرد ۴۴ ساله هم بره کفن بپوشه بره تو قبرش!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
۲۹البته من شرایط ازدواج ندارم و یه خواهر بزرگتر از خودم دارم اگر اون ازدواج کنه خواستگار برام زیاده

اگر قصد ازدواج داری بنظرم کاری که میکنید منطقی نیست

شاید خواهر تا سه سال دیگه نخواد ازدواج کنه 

اون موقع شما موقعیت های خوبت را از دست میدی

منطقی با خانوادت صحبت کن عزیزم 

اینجوری به شما ضربه میخوره

۴۲ سالمه

طلاق گرفتم و مجردم...

دیگه امید خیلی کمی برای ازدواج دارم.

چه میشه کرد...

۲۹البته من شرایط ازدواج ندارم و یه خواهر بزرگتر از خودم دارم اگر اون ازدواج کنه خواستگار برام زیاده

ربطی به خواهرت نداره اصلا بنده خدا شرایطش و نداره و شاید نمیخواد ازدواج کنه شما که به پای ایشون نباید بسوزی 

نه دختر ۴۰ ساله بره بمیره به تجویز اینها !ایضا مرد ۴۴ ساله هم بره کفن بپوشه بره تو قبرش!

دوستم ۳۳سالشه شوهرش۵۱ 

۳۱سالگس ازدواج کرد خدارو شکر چنان خوشبخت شده که نگو و 

مرده از ازدواج قبلیش یه پسر بزرگ داره 

راستش من غبطه میخورم بهش کاش منم اینقدر عجله نمی‌کردم 

البته شوهرم خوبه ولی خانواده اش 😑 

زن داداش خودم دوسال از داداشم بزرگتر بود و مطلقه ازدواج کردن خدارو شکر خوشبخت شدن ۳۵سالش بود 

۴۰سال اصلا زیاد نیست!!!

به مطلقه و مجرد بودن زن و مرد هم ازدواج مجدد و خوشبخت شدن ربطی نداره

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
ربطی به خواهرت نداره اصلا بنده خدا شرایطش و نداره و شاید نمیخواد ازدواج کنه شما که به پای ایشون نبای ...

اتفاقا قصد ازدواجم داره خواستگاره دلخواهش براش اوکی نمیشه وگرنه قصد ازدواج داره اگر نداشت این همه جهیزیه نمیخرید

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏