2777
2789
اون خودش حس خوشبختی داره....از کجا میدونه بچه هاش فردا تف نمیکنن تو صورتش که چرا به خاطر خودخواهی خو ...

ديگه دركش اينجوريه سختي نكشيده اتفاق بد براش نيفتاده فكر كرده هميشه همينجوريه اوضاع ماليش هم حتما خوبه يا كم توقعه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه اشتباه نکنم همین یونگ واژه الکترا رو انتخاب کرد بجای عقده ادیپ برا دخترادر مورد پارافیلی هم مطلب ...

فک نکنم یونگ انتخاب کرده باشه ها🤔

پارافیلی هم به نظر من عجیب نیست.... استفاده بیش از حد از یک چیز، باعث میشه سیری از اون چیز به وجود بیاد  

اما چون هنوز نیاز پابرجاست بنابراین گرایش به چیزای دیگه، روش های دیگه که جدید هستن  تو روان شکل میگیره... 

این میل تمومی نداره... 

البته بعضی کشس های جنسی نامتعارف کاملا برمیگردن به دوران کودکی و نوجوانی و اسیب های روحی.. 

فک نکنم یونگ انتخاب کرده باشه ها🤔پارافیلی هم به نظر من عجیب نیست.... استفاده بیش از حد از یک چیز، ب ...

آره کارل یونگ نام گذاری کرده دانش آموز فروید بود که بعدا شد همکارش. بخاطر تنوعش گفتم بخونین

کاربر آقا

این چیزا برای مردم ساده لوحه،هرچی رو بخوان بکنن تو حلق مردم ساده و زودباور بهش کاور مذهبی میپوشونن و ...

🙂

اون روزی که به حقیقت میرسید من نیستم 

خوب فکر میکنیدا... ولی یکم کوتاه .. کم عمق.. تا نوک بینی نه ولی نهایتا تا سرکوچه

بیخیال

تحقیق میکنم 👌🏻 تو نت که چیزی ندیدم فعلا

من رفتم دوباره دیدم مطمئن شدم😁راستی یبار از یه خانم تراپیست پرسیدم که سندروم استکهلم چیه؟ گفت تو سوئد اتفاق افتاده😂

کاربر آقا