سلام به دختر خانمهای گلی که ازدواج نکردید.. چرا فکر میکنید حتماً باید یه مردی بیاد شما رو بگیره.. ببره.. بعد دیگه خوشبختید؟ اینطوری نیست.. ببینید اگه الان که تنهایبد یا مجرد هستید. حالتون خوبه اون موقع هم خوبید... بخاطر فشار خانواده و حرف مردم ازدواج نکنید... پشیمون میشید.. ارزشهای خودتون رو پیدا کنید.. یکی ازدواج براش ارزشه... یکی نیست.. از تنهایی نترسید شما از پس همه چیز بر میاید....اگه ازدواج دوست دارید . به قدرت خداوند. قدرت ذهنتون ایمان داشته باشید.. بدونید که چه مردی با چه خصوصیاتی دوست دارید. وبدونید که شما لایقش هستید ... قبل از هر چیز باید یادبگیرید که از تنهایی با خودتون لذت میبرید... یکم خود شناسی کنید...کمکتون میکنه زودتر به خواستتون برسید
چقدر یه آدم میتونه بیشعور و بی شخصیت باشه کتاب بیشعوری رو بخون.ضمنا اینجا مستراج نیسکه هی بحث زنونه مردونه را بندازی این تاپیکم زنونه نیس بفهم .هر چند بعید میدونم.نفرینتم برگرده بخودت چون من تنها نیستم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
والا منم بعتوان ی پسر دوست داشتم۲۵سالگی ازدواج کنم ولی نشد الانم۲۷م شبو روز کار میکنی باز نمیشه این پول لعنتی جور نمیشه ی دخترم هزارتا ارزو داره موقع عروسیش موقع خرید و...نمیشه ک بیخیالش بشه همینه ک هنوز مجردیم ..تف ب این زندگی واقعا از ی سنی ب بعد آدم هیچی خوش حالش نمیکنه والا مت الان دوسدارم زنو بچه خودمو داشته باشم😔🤦♂️
بازم یه چیزیه بستگی به افراد مختلف داره ... تو سایت خیلیارو میبیتید تجربه فقر و بیپولی و داشتن و خیل ...
نمیگم مشکل ایحاد نمیکنه
ولی بنظرم تا زمانی که رابطه عاطفی زن و شوهر خوب باشه مشکلات براشون اسون میشه دلشون به زندگی گرم وای به اون روزی که رابطه عاطفی خوب نباشه کوچیکترین مشکل باعث دلسردی میشه