2777
2789
امیدارم خودتم شوهری گیرت بیاد که همه خصوصیاتش مثل برادرت باشه

فدای تو بشم عزیزدلم ممنونم بهترین ها هم ان شاالله قسمت شما بشه 😅🤍

من دل بستم به یک نفر که خیلی از برادرم پایین تره...

موقعیت های خیلی خوبی هم دارم اتفاقا مخصوصا همکارهای برادرم و....

ولی خب چه کنم با این دل که گرفتار یکی شده که با اینکه از لحاظ ظاهری و فرهنگی و موقعیتی بالاترم نمیدونم من رو میخواد یا نه 

(در ارتباط نیستیم)

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس داداشت رو بزار نی نی سایت به چشم برادری ببینیمش

عزیزم خیلی دلم میخواد 😅

توی کاربری قبلیم شناسایی شدم چون دختر خالم ،زندایام ،زن داداشم و چندتا از دوستان هستند خیلی میترسم ...

ولی بازم سر عقل نمیام تک تک مسائل خصوصیمون و مشخصات رو دارم میگم☹️🤣

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

حالا انگار شوهر کردن کجا رو فتح کردن😂

چی بگم والا

بعد جالبش اینجاست چون مجردی فکر میکنن بهشون حسودی میکنی

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

من میگم شاید مشکل بینیمه بیاین تاپیک من  درمورد عمل بینی نظرتون بدین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15174292/%D8%B9%D9%85%D9%84-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%AD%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%86%DB%8C

اخی عشق یه طرفه،؟خیلی سخته😕

واسطه بوده بینمون اون خانوم که واسطه شدن گفتن که علاقه داره بهت ...

ولی برای ازدواج رسمی نمیکنه چیزی رو میگه شرایط شغلی ندارم منم موقعیت های عالیم رو دارم از دست میدم

عزیزم اون که اره ولی دختر خوب و پاک نیست واقعا برادرم واقعا پسر خوبیه حتی نگاه هم به نامحرم نمیکنه ب ...

عه فکر نمیکردم پسر قدبلندو پولدارم ب مشکل بخوره ازدواجش !!!..

دختر خوب ک اره دیگه داره نایاب میشه متاسفانه، 

داداش منم چون خودش مقیدو مذهبیه دختر چادری میخواد ک اطرافمون نیس اصن

ما ک بش میگیم دختر مانتویی سرسنگینم خوبه و اخلاق دختر مهمتره کلا ...

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

عه فکر نمیکردم پسر قدبلندو پولدارم ب مشکل بخوره ازدواجش !!!..دختر خوب ک اره دیگه داره نایاب میشه متا ...

اخلاق مهمتره  برادرم زنش رو تو عقد بخاطر پوشش طلاق داد تو خونه با نامحرم راحت بودن ولی بیرون چادری و پوشیده بود ۲۴ سال قبل چندروز پیش دختره رو دیدم همانطور چادری ولی زن دومش به ظاهر خوبه ولی پدری از تمام فامیل و مردم وما در آورده که زبانم قاصره  ولی اولی اونقدر خوش قلب و مهربون بود ما همش حسرت اولی رو می خوریم که چه فرشته‌ای رفت از دست دادیم یه شیطان در نقاب گیرمون آمد یه روز خوش از دستش نداریم  تک بعدی نباشید الان هم وقت ازدواج بچه هامونه دیگه تک بعدی فکر نمی‌کنم    خودم به شدت مذهبی و چادری هستم  تجربه تلخی دارم براهمین میگم تک بعدی نباشید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
عه فکر نمیکردم پسر قدبلندو پولدارم ب مشکل بخوره ازدواجش !!!..دختر خوب ک اره دیگه داره نایاب میشه متا ...

نه عزیزم بخدا ده ساله براش پیگیر زن هستیم 

خودش خیلی پسر آرومیه و مهربون تحصیلاتش ارشد کارشناسی هست 

حیفشه واقعا دختر بد اخلاقی زنش بشه برای همین خیلی به مشکل میخوره 

ما خودمون خانواده مذهبی هستیم و همه مون چادری و پوشیده 

ولی داداشم براش فرقی نداره میگه فقط پوشش جلف نباشه به چادر و حجاب کاری نداره پسر خونسردیه کلا😅

اخلاق مهمتره برادرم زنش رو تو عقد بخاطر پوشش طلاق داد تو خونه با نامحرم راحت بودن ولی بیرون چادری و ...

یعنی تو خونه چجوری بود ؟ به نامحرم دست میداد؟ 

(ما فقط راهنمایی میکنیمو نظر میدیم تصمیم نهایی با خودشه و دخالت نمیکنیم دیگه ،  درسته اخلاق از همه چی مهمتره

ولی ماخودمون چون حدو حدود محرم نامحرمو رعایت میکنیم 

داداشمم میخواد خانمش همینو دیگه رعایت کنه حتی اگه چادری نباشه)

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .