2777
2789

میگفت داخل بودم بعد دو تا دو تا میفرستاد داخل میگفت یه دختر خیلی داف اومد دکتر باهاش دست داد  و خیلی صمیمی گفت زد پشتش کی وقت داری دونفری بریم شمال من اولش باور تکردم ولی دوستم اصلا دروغگو نیست اهل اغراق هم نیست ......واقعا اینا با چند نفرن آخه میگفت مطبش پر دخترای خوشگله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مشخصه آشنایی قبلی داشتن. چرا قضاوت می‌کنین؟ با هر مریضی که اینجور برخورد نمیکنن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                     وقتی به تو خیانت می‌کنند انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری. "لئو تولستوی"                                                                            تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. "اریک فروم"

شاید اشناش بوده...یا شوخی دارن باهم...

خب آشنا که صددرصد بوده ولی آخه کی میزنه پشت آشنا میگه کی بریم شمال🤣🤣

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]