2777
2789
عنوان

حرف دیشب مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 14927 بازدید | 213 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشع عزیزم ممنون ❤️ حرفتون درسته. کاش همه یاد بگیرن مث شما با شعور باشن درست حرفشون رو بزنن

عزیزدلم 

ببین من جاری ندارم . خانواده ی همسرم واقعا ماهن . رابطمون هم خیلی خیلی خوبه . با این حال فقط تنها چیزی که‌ میدونن اینه که ما زنده ایم و خوبیم ... تمام 

هیچ چیز دیگه ای نمیدونن . چی میخریم . کجا میریم . بیمارستان بستری میشیم . سفر هستیم . خونه عوض کردیم 

هیچی هیچی هیچی 

دهنم کلا 🤐 همسرمم 🤐🤐

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حالا برو به جاریت بگو اونم یه فتنه ای برپا کنه از این به بعد شوهرت واست چیزی نخره،نگو بهش هیچی از خر ...

من باهاش حرف نمیزنم ک بهش بگم☺️ شوهرم خودش میدونه زن داداشش چ آدم چرتیه 

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

عزیزدلمم چقد مثل خودمی واقعنم همینه ک میگی من هنوز اول راهم 🙂ایشلا کم کم دیگ برام عادی میشن

آره عزیزم چون من بارها دلم شکسته ازشون ناراحت شدم واقعا و تو نامزدیم حساس بودم یکم بحث میکردم با همسرم واسه این میگم بهت که اصلا اهمیت نده من فاصله گرفتم یکم و خیلی فکرم باز شده.. اصلا ارزش نداره بخوای فکرتو مشغول کنی و با همسرت بحثی کنی.. اونا کلا کار خودشون رو میکنن پس ولشون کن خواهر

عزیزدلم ببین من جاری ندارم . خانواده ی همسرم واقعا ماهن . رابطمون هم خیلی خیلی خوبه . با این حال فقط ...

خوشحبالت که جاری ندارری.... عزیزم خداروشکر ما تو شهری هستیم که همه از همدیگ یه طورایی خبر دارن خونه هامونم پیش همن همگی هم مادر شوهرم هم جاریم.

کلا نه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

آره عزیزم چون من بارها دلم شکسته ازشون ناراحت شدم واقعا و تو نامزدیم حساس بودم یکم بحث میکردم با همس ...

من عصلن کاری بهشون ندارم بخدا خودشون همش دوسداری ناراحتی ب وجود بیارن. منم اهمیت نمیدم سعی میکنم فراموش کنم... چاره ای نیست . به هرحال یه خونواده ایم این بحثا همیشه هست

خوشحبالت که جاری ندارری.... عزیزم خداروشکر ما تو شهری هستیم که همه از همدیگ یه طورایی خبر دارن خونه ...

جاری داشتم هم همین شرایط بود 

همسرم دهنش به قدری سفته و حتی از صورتش نمیتونی چیزی حدس بزنی که منم شبیهش شدم 😅

دقیقا پیش بقیه این شکلیه 😶 

فکر کن همسرم ۳۰ سال تو یه خونه با برادر و پدر و مادرش زندگی میکرده و هیچکس نمیدونسته همسرم دو تا خونه خریده و هر چند وقت سفرای خارج کشور میره و ارشد قبول شده 😅😅😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من عصلن کاری بهشون ندارم بخدا خودشون همش دوسداری ناراحتی ب وجود بیارن. منم اهمیت نمیدم سعی میکنم فرا ...

آره مخصوصا که تو اول راهم هستی تا عادت کنی طول میکشه... ان شاالله همیشه موفق و شاد زندگی کنین

جاری داشتم هم همین شرایط بود همسرم دهنش به قدری سفته و حتی از صورتش نمیتونی چیزی حدس بزنی که منم شبی ...

ای جان خوشبخت بشید الهییییی💖❤️

ای جان خوشبخت بشید الهییییی💖❤️

شما هم عشق و برکت دنیا رو با اون یه ذره آدم که کل زندگیت شده رو تو تقدیرت داشته باشی گل دختر 😘