2777
2789
عنوان

حرف دیشب مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 16031 بازدید | 214 پست
گفتی پس دل من چی میشه !الان شما به جاریت نگی دلتون میگیره؟مادر شوهرت اخلاق پسرشو‌ می‌دونه و نمیخاد ب ...

من نمیخام جار بزنم خوشی هامو و استوری چیزی هم میزاشتم بحثم فقد اینه مادر شوهرم همیشه اینجوریه تا اون چیزی بگیره میاد ب من میگ من ک میگیرم میگ نگی بش

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاری به حرف مادر شوهرت ندارم هر چند به نظرم عاقلانه گفته اماچه دلیلی داره شما هر چی همسرت بخره به حا ...

وای بخدا من طلا اینا میگیرم از خدامه هیچکس نفهمه

فقط میندازم روم یهو میبینن میفهمن خریدم میگن مبارکه وگرنه اصلا نمیام بگم اینو شوهرم خریده اتفاقا هرچی کمتر تو چشم باشی بهتره

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

مگ مادر شوهرم باید براش ببره شوهرش باید براش ببره کلا این از جاریم و مامانش میترسه جلوی خودم ابروشو ...

وقتی کاری به تو نداره چیکارش داری 

حالا یه کلام گفت به اون نگو 

دنیا که دگرگون نشد 

...
توام هرچی میخره شوهرت بکن تو‌چشمشون بذار یشتر حرص بخورن آدمای حسود اطرافت حالا هرکی که هست 😅

بخدا قسم همچین آدمی نیستم مادر شوهرم هی میگ ب این نگی خب بگم مگ میترسم از ک نگم

من بخدا کاری ب جاریم ندارم خوشم نمیاد کلن ازش کلا مادر شوهرم اینجوریه خیلی میترسه ازش خیلی بخدا من م ...

نمیترسه چون هردوتون نامزدین انتظار می‌ره شرایط برا دوتاتون یکسان پیش بره وقتی که شوهر اون چیزی نمیگیره میگه زنش خبردار نشه بهتره.. تا عروسی به روال مادرشوهرت پیش برو بعد از اون دیگه اختیار زندگیت دست خودته

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
من بخدا کاری ب جاریم ندارم خوشم نمیاد کلن ازش کلا مادر شوهرم اینجوریه خیلی میترسه ازش خیلی بخدا من م ...

خوب سوهر شما فهمیده هست میخره شوهر اون خسیسه. چرا شما اینقدر بایددل اون بدبخت و بسوزونی؟ چند سالتون هست؟ 

خوب خیلی دلم براش سوخت البته میتونست مادر شوهرت ی لباسی چیزی بهش بده که جلو خانوادش سر افکنده نشه به ...

صدرصد شعور ندارن خونواده همسرم منو جاریم میونه خوبی نداریم میتونستن کاری کنن باهم خوب باشیم ولی...

خوب چه اشکال داره شما ازت کم میشه. اونم ارزو داره حالا شوهرش نفهمه چی میشه با رفتارت خودت و بزرگ میک ...

ازم کم نمیشه عزیزم جاری فامیل حساب نمیشه این مادر شوهرمم بزرگش کرده همش میگه چیزی میگیری نگو .

نمیدم بخدا فقد یکم دلم گرفته بود گفتم تاپیک بزنم در و دل کنم

منظورم اینه که بذار بگه.اهمیت نده.کاری که دوس داری بکن.میدونم چی میگی.کلا مشکلت با اخلاقشه .من این مدلی دیدم.پدرشوهر و مادرشوهر از یه عروسشون میترسیدن ولی به اون یکی که بی زبونم بود،حرف میزدن.چون اون عروس بزرگه،پررو و حاضرجواب بود.حالا شما و جاریتونو نمیشناسم.انشالله عروسی کنیدو برید واسه حودتون.ولی سعی کن با جاریتم در نیفتی یا سعی نکنی نشونش بدی،چشم میخوری.ولش کن

به نظرم به طور نامحسوس مطرح کنی بهترهحتی استوری هم بزارمگه مشکلش چیه

چمیدونم من یادم رفت استوری بزارم وگرنه میزاشتم😂😐