2777
2789
عنوان

استوری دخترمو از غروب دیدم همش دارم گریه میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 221000 بازدید | 435 پست

نمیدونم باید پیام بدی به دخترت یا نه. از یه طرف ممکنه پیام دادنت حالش رو بد کنه با توجه به اینه نزدیک عروسی و نامزدی هست از یک طرف شاید واقعا ته دلش بخواد مادرش توی مراسمات عروسیش حضور داشته باشه

پزشک کوچولو🩺📚

از دوسالگیش

باهاش کم کم صحبت کن من مادرم بخاطرغرورخودش دوازده سال منوگذاشت کنار والان پشیمون شده امامن از درون حس بیگانگی بهش دارم فکرمی‌کنم خب الان چیبگم صمیمیت ازبین رفته وجاش یه خانم چیه دخترجاشوگرفته بدون نقطه مشترکی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیزارن عزیزم هم عموش هم همسر فعلیم عموش گفته بهش نزدیک بشی میدم پسرتو بکشن

وااااا

غلط کرده

منم دخترم وقی ۲/۵ سالش بود آمدم قهر و ۳ سالش بود جدا شدم اولش مجبور شدم بدم به پدرش تا بتونم جدا بشم وقتی فهمید ازدواج کردم نگذاشت چند سال ببینمش ولی از یه جایی به بعد دیگه نتونستن کاری کنن دخترم خودش آمد سراغم

خونه پدرش زندگی میکنه اما با هم در ارتباط هستیم و همو می‌بینیم

تمام حرف ها و رازهای مگوش پیش منو

دختر من هم دو شب پیش شب یلدا ۱۹ سالش تموم شد

حتما برو ببینش

باهاش کم کم صحبت کن من مادرم بخاطرغرورخودش دوازده سال منوگذاشت کنار والان پشیمون شده امامن از درون ح ...

به مادرت فرصت بده دخترم از خودش دفاع کنه قضاوتش نکن هیچ مادری به راحتی از بچش دست نمیکشه لابد تحت فشار بوده بنده خدا 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

واقعن براشون عجیبه مثلا من گفتم مجبورم کردن زن برادرشوهرم شدم یه عده باورشون نمیشد و میگفتن دروغ می ...

یه کاربر دیگه هم هست بندیه خدا با عشق ازدواج کرده یود متاسفانه شوهرش فوت کرد اونم باردار بود منتظر بود بچه اش دنیا بیاد با برادرشوهرش عقد کنن البته اون برادرشوهرش ادم خوبی بود حتی خارج از کشورهم زندگی میکردن ولی با این حال این کاررو انجام دادن حرف یکی دوسال قبله

واااااغلط کردهمنم دخترم وقی ۲/۵ سالش بود آمدم قهر و ۳ سالش بود جدا شدم اولش مجبور شدم بدم به پدرش تا ...

زنده باشید هر دوتون 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بله ولی ...

من تورو یادمه 

ک گفتی نمیزارن بری دیدنش ،از پیجش شمع سفارش بده ،آدرس که دادی ،اسم و فامیلت هم هست دیگ ،میفهمه

یا بنویس مادرت،یا غیر مستقیم،بزار آدرست رو بفهمه 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
خدا رحتمش کنه گلم جای شما نیستم و قضاوتت نمیکنم اگه میتونی به خاطر بچت تحمل کن من شرایطم فرق میکرد ب ...

ن خداروشکر برادرشوهرم پسرخوبیه ومجردم هس هرچن ایشونم بداخلاق هستن بشدت ولی خب ادم بخاطربچش مجبوره دیگع!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
نمیزارن عزیزم هم عموش هم همسر فعلیم عموش گفته بهش نزدیک بشی میدم پسرتو بکشن

خدا لعنتشون کنه به خدا اشکام درومد 

خدا همه ی مردایی بچه ها رو از مادرشون جدا میکنن ذلیل و خار کنه و لطفشو ازشون دریغ کنه

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

ن خداروشکر برادرشوهرم پسرخوبیه ومجردم هس هرچن ایشونم بداخلاق هستن بشدت ولی خب ادم بخاطربچش مجبوره دی ...

ای بابا امیدوارم بتونی با بد اخلاقیش کنار بیای عزیزم قبلش تحقیق کن کسی تو زندگیش نباشه 

به مادرت فرصت بده دخترم از خودش دفاع کنه قضاوتش نکن هیچ مادری به راحتی از بچش دست نمیکشه لابد تحت فش ...

ممنونم بابت حرفاتون بله اما الان من تقریبا سی سالمه اون از۱۷سالگی قیدموزد میدونین مادرتنهاموجوددلپاک روی زمینه قطعا کمبودوخلعی توروحیه ش داشته حاظرشده اینکاروکنه اماایشون نزاشتن پدرم رو ببینم تافوت شدبخاطرخودش بودوهیچوقت نفهمیدم چراانقدرمنوازخودش تردکرد💔

خدا لعنتش کنههههه عقدتی سیاسی مگه ندارن اینا😭😭

نه به پشتوانه مقام و موقعیتشون زور میگن موقع طلاقم با اینکه دست و دماغمو شکونده بود دادکاه طرفش بود به خدا بدون هیچی طلاق گرفتم حتی پول محضرم بابام داد 

نه به پشتوانه مقام و موقعیتشون زور میگن موقع طلاقم با اینکه دست و دماغمو شکونده بود دادکاه طرفش بود ...

خدا ذلیل و خارشون کنه از خدا که بالاتر نیستن ایشالله جوابشو ببینن و به خودشون ظلماشون برگرده 

خدا ذلیلشون کنه ایشاللله به هر چی مینازن ازشون گرفته بشه ایشالله بشن عبرت بقیه

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲