2777
2789
عنوان

استوری دخترمو از غروب دیدم همش دارم گریه میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 244780 بازدید | 435 پست
فداتشم‌گذاشتم فکر کنم صفحه۵ یا ۶ باشه

الهییییی به حق آبروی حضرت فاطمه دوباره بچه هاتو ببینی🥹🙏🏻و بیای خبرشو بهمون بدی من در جریان تاپیکت بودم ان شالله به حق آبروی فاطمه زهرا دلت آروم میشه 

اسی به حرف بچه ها گوش کن به عنوان یه غریبه باهاش چت کن و استوریاشو ریپلای کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شمارشونو ندارم فقط پیجاشونو دارم هرکاری میکنم نمیتونم دایرکت بدم سخته بعد ۱۷ سال

دبتو بزن به دریا ممکنه اول مقاومت کنند ولی از ته دلشون خوشحال میشم شما رو ببینن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

منظورش از بچتو میکشم کدوم پسرته؟دوقلوهه؟مگه کشکیه همون تهدیدشو ببری دادگاه میتونی برعلیهش اعلام شکای ...

نه منظورش این پسرمه از شوهر فعلیم دارمش زورم بهش نمیرسه شکایت و....از اون دم کلفتاست همسرمم ادم محافظه کار و ترسوییه متاسفانه به خاطر شغلش همش میگه شر درست نکن

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

دعام کن امشبو بگذرونم

نترس مجبوره بیاد سراغت بزار بچه ها اذیتش کنن و جلو دست و پاشو بگیرن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

چون گفت مذهبیه وحوزه درس میخونه اینو میگی؟؟؟؟؟؟؟اگه میکفت یه بلاگر کلی عشوه میاد یا هرزه اس یا هزارت ...

پیشه آدمایه خوبی بزرگ نشده چون از مادرش دورش کردن. حوزه ای که به آدم یاد نده مادر ارزشمنده جایه خوبی نیس

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

از ته دلم آرزو میکنم که ببینیشون

ان شا‌الله که خیر و صلاح هم در این باشه

نه مادرم نه همسر ولی خیلی قلبم برات گرفت🫂❤️

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً
دعام کن امشبو بگذرونم

میگذره منم مثل تو گذروندم

ولی خودمو از تک و تا ننداختم بفهمه بیقرارم 

یه روز نشده اومد دنبالم

صبور باش ، بی‌تابی نکن  

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
پیشه آدمایه خوبی بزرگ نشده چون از مادرش دورش کردن. حوزه ای که به آدم یاد نده مادر ارزشمنده جایه خوبی ...

اها از اون لحاظ💝💝💝

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

اخه الان نمیتونم بمونم

من بلدم طالع رو از طریق حروف ابجد حساب کنم 

( سایت های : اهورا مشکان ازدواج ) = محقق و فقیه و گرد آورنده : آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی 

طالع حساب میشه ( ستاره ی بخت با هم جفت هست یا نه ؟ طلاق میگیرند یا نه ؟ ) بعد نظر داد به پای این مرد بشین یا نه 

اگر در طالع و قسمت هم بودید ؟ راهکارهای افزایش محبت رو میگم 

اگر نبودید که دیگه بسپار به گذر زمان