دخترم ازم دوره من فقط دوسال براش مادری کردم اونم نصفه نیمه (به اجبار ازم جداش کردن )۱۹ سالشه نامحسوس زیر نظر دارمش یه پیج کاری تو اینستاگرام داره( شمع سازی میکنه )عمش دوستمه اون ایدیشو بهم داد دخترم مذهبی و حوزه درس میخونه پیج شخصی نداره عکس و..از خودش نمیزاره تو مجازی ولی دلخوشیه برام با عشق میرم کاراشو میبینم و کیف میکنم امشب اینو گذاشته استوری (پایین میذارم )دلم خیلی گرفت یعنی حتی با خودش فکر نمیکنه یه زنم هست که منو به دنیا آورده و اسمش مادره گناه من چیه که نذاشتن براش مادری کنم 😭😭
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...
ببین بهترین روزای عمرش نبودی الان حس مادرانت گل کرده الان که به ثمر نشسته موقع طلاقت به روزای که به عنوان تکیه گاه نیاز داشت فکر کردی ؟؟مادر فقط به دنیا آوردن بچه نیست یه وقتایی باید شمع شد سوخت به پای بچه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دچار سوتفاهم شدی گلم به خاطر اینکه شبیه عموش شده بود تو شوک بودم چون از عموش متنفرم
شبیه جایی ک بزرگ شده بودن،شدطبیعی بود
ولی شما بیشتر روی این مسیله تمرکز کردی ک چرا مذهبی اند
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.