2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 7904 بازدید | 276 پست
بهترین کاررو میکنی اما مهریه ات رو بگیر بزار یکدفعه سکته رو بزنه منم چندسال پیش با یکی دوس بودم دیدم ...

موندم واقعا ..من اینقدر سادم گاهی میگم‌شاید پول ندارن اون تایم 😐

دختر خوب این پسر خسیس و طرز برخوردم بلد نیست . من شوهرم ۴ سال دوست بودیم چقد خرج برام میکرد طلا و لب ...

مرسی از اینکه همدلی باهام❣️

ولی خب چقدر بده که زنگ عوض کنن مگه چی میشه که ادما اینقدر عوض میشن فقط به خاطر چهارتا امضا تو دفتر ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی الانک دوماه دیگه میاد خواستگاریت دراین مورد باهاش حرف بزن یا اینک برید پیش مشاورازدواج لباس نیست ...

نمیدونم چجوری بحثو پیش بکشم که عزت نفس خودمو خراب نکنم و هم اونو تحقیر نکنم .اما بهش بفهمونم داداش من قراره زنت بشم خجالت نمیکشی ؟پول دکترو یا نده یا پس نگیر

پس چرا شمارشو وارد کرد اسی جون؟ میگی سیو بوده

ببین بار اول که من مریض شده بودم تو راه دکتر بش گفتم برگردونم اول نه و نو کرد کاملا مضضضحکه یعنی قشنگ داد میزد بدش نمیاد برگردونم بعد هی گفتم چقدر شد داروها گفت اصلا بدع گوشیتو خودم میزنم مبلغشم ..😐😐😐😐

شماره کارتشو زد مبلغم زد بم داد که دیگه خودم کاذای رمز پویاشو کردم ..

دوسری بعدم که خودم سیو داشتم سر این جریان تو آپ میگفتم میزنم برات نه و نو الکی میکرد منم میزدم چون پیش خودم میگفتم این جنتلمن نیست ..

اگر میخوای درستش کنی راه حلش اینه که اصلا تعارف نزنی بهت برمیگردونم.اگرم چیزی رو خودش گفت بزن تو بگو ندارم دستم خالیه.

چند بار همین کارو بکن اگر دیدی اعتراض کرد بدون که واست شوهر نمیشه و قراره کلی عذاب بکشی تو اون زندگی.

به آسایش خودت فکر کن.

ببخشید اسی ازم ناراحت نشی ولی خودت بدعادتش کردی 

داری یادش میدی ک باهات دونگ حساب کنه 

اصلا مرد وظیفشه وقتی با ی خانم ک باهاش ارتباط عاطفی داره یا قرار ازدواج یا مزدوج هستن واسش خرج کنه حالا قبل ازدواج کمتر بعدش بیشتر 

من با دونگ کاملا مخالفم مردا مرد بار نمیان حسابگر میشن