2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8536 بازدید | 282 پست
از الان به بعد عزیزم پس نده حتی همین الان بهش بگو فردا میخوام یه کاری ناخن یا مژه یا هرچی چیزی پول م ...

انوسری بهش گفتم میخچام مبکرو کنم ابروهامو اول گفت نیاز نداری خوشگلی فلان بعدش دبگه نگفت میخچای برات بزنم ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که با طرف روز اولم دوست میشدم باید میبردتم رستوران خوب جای خوب اگر از شکل وشمایلشم خوشم میومد اما ...

خدایا توبه 

خواعر من یا یکی دوست شد قرار د دیگه زرنگ باشیم بش گفت پول برام میزنی برم ارایشگاه میخوام برم تولد زنک زد پسره کلی بهمون فوش مثبت هیجده داد و بلاک کرد 😂😂😂

این قضیه خیلی خیلی جدیه و ایراد اول اینه که 5 سال خیلی زیاده برای رابطه. رابطه بعد شش ماه یا نهایت یکسال باید بره یه پله جلو وگرنه خراب میشه. حتی عقدم شش ماه الی یکسال روانشناسها توصیه می کنند نه بیشتر و بعدشم ازدواج. ایراد اول و اصل ماجرا اینه. اشتباه کار اینجاست که رابطه جلو نرفته و من بودم ول می کردمش. زیادی وقت گذاشتی براش

اره قصدمون جدیه چندماه دیگه خواستگاریه اما حقیقتا میترسم یبار تولد یکی از همکاراش دعوت بودیم ..خودش ...

چه کارهایی میکنی از بس همه جا خرج کردی اونم بد عادتش کردی 

اصلا تا حالا برات خرج کرده

بازم کارت اشتباه بود. یه تبریک میگفتی تمام. خانومانه تو جمع یه اشاره هم میکردی که آقای فلانی سلیقه ...

میدونی چون پدرم‌حمایتمون نکرد هیچ وقت همیشه خودمون خرج میکردیم 🙂

انگار دارم تازه یاد میگیرم اینجا دبگه زندگی مامان بابام نیست 

از بس مامانم خودش خرج خودشو میده 

بابام هزاری هم بش نداده 

چه کارهایی میکنی از بس همه جا خرج کردی اونم بد عادتش کردی اصلا تا حالا برات خرج کرده

اره گفتم تو پستا قبل تولدا تو باغا و رستورانی خوب شهر میگیرع برام 

طلا ایرپاد اپل واچ سکه تمام کادوهام بودن کارمنده 

هردوهفته یکبار شام بیرون میریم شایدم دوبار 

هرهفته همو دوسه بار میبینیم اگر شام نخمریم خوراکی میخرع حتما 

سرکار ک بودم شام می‌خرید تو ماشین مبخوردیم 

یا تز خونه درست میکرد برام میورد 

روز دختر برام نیم ست سواراسکی خرید 

مثلا تولدا گلای چند میلیون میخره دسته گل بزرگ رز 

هرسال به یک رنگ 

اگر مستفرت بره کاری تفریحی برام سوغاتی میارع عروسک و خوراکی 

مسافرت بخوام بزم ۵زد یه بار ۲

عیدی ها هم پول میزنه واسم 

اما چند بار دکتر رفتیم نداد 

من که با طرف روز اولم دوست میشدم باید میبردتم رستوران خوب جای خوب اگر از شکل وشمایلشم خوشم میومد اما ...

خب تو دیگه اوج لاشی بازی رو طرح کردی عزیزم

با آدم باید مثل آدم برخورد کرد

هیچکس بر هیچکس برتری نداره

تو طرف مقابلت رو با قلک پول اشتباه گرفتی