2777
2789
عنوان

نامزدم پولی که داده رو پس میگیره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8532 بازدید | 282 پست
😂😂😂😂😂خون به دلم کککردی دختر یه چیز بگم الان بچها خفم میکنن دوسال اخیر سالگردمونو هیچی نخرید 🙂ر ...

دقیقا نقطه مقابل منی 

فقققققققققط ازش فرار کن

بیچاره تو با این زیر یه سقف خداااااااایی نکرده بری

فقققققققققط و فقققققققققط بهت آب عدس و آب نخود میده 😐😐😐

😂😂😂😂😂خون به دلم کککردی دختر یه چیز بگم الان بچها خفم میکنن دوسال اخیر سالگردمونو هیچی نخرید 🙂ر ...

میگفتی پس همه روزای دختر تقویمو دست پر بیا..

اسی من ۹ ساله متاهلم، هنوزم مناسبتا به راهه....      حرف یه روز کادو گرفتن نیستااا، تعمیم بده به کل زندگی این رفتارارو

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اگر انقدر جدیه، باید بسنجیش. نباید اصلا بش میگفتی پولتا برگردونم. شاید خسیس بود میخای باش ازدواج ...

فک کنم دوماه دیگه رو‌ الکی از قول خانوادم بگن نیان فعلا خیلی دلم شکسته حس بی ارزشی دارم 

اره دقیقاااا چقدر پول دزدیدمممم خیلی زیاد کش رفتم، برا همین دلم نمیخاد یاد خاطرات گدشته کنم کاش از م ...

بهش فکر نکن عزیزم هممون از این اشتباها کردیم تو جوونیامون فدای سرت

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
اقاااا من بهش زنگ زده بودم برام سناریو چیده بود مغازه ک زدم ورشکست کردم پول لازممم من کلی طلا داشتم ...

عقده کمبود محبت دوران کوفتی بلوغ منو به فنای سگ داد. یه بارم لباس عید داداشم که نپوشیده بود از کمدش کش رفتم دادم به این گدا بپوشه . خب احمق شهر کوچیکه داداشت میبینه تنش 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😄

خلاصه بعد چند ماه رفت غیبش زد. امسال بعد از بیست سال دیدمش همون شکلی بود هنوز گشنگی از قیافه ش میبارید😄😄🤦‍♀️

مقصر خودتی از الان پروش کنی رو سرت سوااااره، فردا میری بیرون مهمون اون غذا میخورید

گوشیمم خرابه دوسه بار درستش کرده خودش ولی هرچی میگم به درد نمیخوره دلم گوشی خوب میخواد هی میگه ایشالله ..کارمنده نمیدونم شاید من متوقعم 

عقده کمبود محبت دوران کوفتی بلوغ منو به فنای سگ داد. یه بارم لباس عید داداشم که نپوشیده بود از کمدش ...

😂😂😂چرا انقدر اسکول بودیم اخهههه 

و چقدر پسرا سواستفاده کن 

بازم میگم خداراشکر مجازی بود نرفتم خونه وگرنه منی ک انقدر خر بودم خونه هم میرفتم. چقدر خدا دوستم داشت

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
درکل دقت کردم خانم هایی که شاغل نیستن،همشر یا دوست پسرشون راحتتر براشون خرج میکنن میبینن یه خانم شاغ ...

دددقیقا ببین مامان خودم چند ساله شاغل شده بابام دیگه یه هزارتووومنی از وقتی که منو مامانم شاغلیم نمیده بهمون همش میگه ندارم درصورتی که ۱۰۰میلیون پس انداز کرده بود ..این از بابام اینم از این 

هرچی میخوریم از همین مستقل شدنه

چرا یه پسری میشه مثل دوست پسر اون یکی میششه عین مال من

چون ماها ساده ایم 

اهل تیغ زدن نیسیم. 

وگرنه شاید بخدا از لحاظ قیافه ام ماها بالاتر باشیم 

عزت نفس گوهمون اجازه نمیده اوار بشیم رو سر کسی

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
دددقیقا ببین مامان خودم چند ساله شاغل شده بابام دیگه یه هزارتووومنی از وقتی که منو مامانم شاغلیم نمی ...

عزیزم لطفا لطفا از این ببعد حق خودت بدون که برات خرج کنه طرف مقابلت. من فکر میکنم این رویه رو عوض کنی این آدم خسیس باهات ادامه نده که اونم فدای سرت . بری باهاش تو زندگی بدتره فردا سر هر مناسبتی جنگ جهانی دارید