2777
2789
عنوان

کاش امشب بودی ومادری میکردم برایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2528 بازدید | 198 پست

من نمیدونم شما چرا انقده بهت برخورد.ولی یه کم به حرفای من فکر کنی به جای این همه جانب گیری بد نیست. بهتر بود این مثله را تو یه تاپیک دیگم مطرح کنی.من هنوزم سر حرفم هستم و میگم وقتی خدا یه حکمی بذاره اجرا نکردنش هم طبعاتی داره که خشک وتر میسوزند.بیشتر از این هم نیازی نمیبینم با شما بحث را ادامه بدم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین بعضی ناراحت شدنا تاوان داره.درسته؟قبول داری؟محترمانه نظر بده.ولی تهمت حیثیتی نزنه

بله درست میگید 

امیدوارم هر طور شده آروم شید❤️

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

بمن تهمت زده شده ک بقیرو از راه بدر میکنی. و زندگی خراب کنی.خب بیاد ثابت کنه.حرف و جرم سنگینیه.میدو ...

حالا گذشت کن اگرم  رنجیدی عزیزم دنیا ارزش نداره بخدا.. بیش از حد داری خودتوناراحت میکنی چون مشخصه خیلی ام حساسی ..تو مجازی خیلی پیش میاد ازاین چیزا... 

من بابت بچت و اتفاق پیش اومده خیلی متاسفم. چیزیم راجع به اون اتفاق ناگوار نگفتم.بحثم موضوع دیگس

ان شالله که هممون هدایت و عافبت بخیر بشیم. ولی من به حیثیت شما توهین نکردم. علنا گفتی بد حجابم  و من هم اونی که وظیفم بود گفتم.