2777
2789
عنوان

خدا چجور دلش اومد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 151 پست
شما به درمان اساسی و حتی بستری نیاز داریکی بی رحم شدهبی آبرویی چیهکاش یه آدم آگاه پیدا بشه پدر مادر. ...

خیلی پیدا شده...پارسال تمام دبیرا،مشاور مدرسه،مدیر،ناظما،همه بسیج شدن مامان بابامو آگاه کنن،هیچ تاثیر مثبتی مداشت

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

میدونی که از کجا شروع شد حالت هات؟

من بهترینامو از دست دادم یهو میخندم یهو خودزنی و آسیب میزنم بخودم .تنها خوبیش اینه که آزارم به کسی نمیرسه و همه رو سر خودم خالی میکنم

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دقیقا...نه بدنم قشنگ نیست،حیف نیست

منم افسردگی دارم . از زندگیم عقب افتادم هیچ کاری نکردم

مریض شدم نرفتم دکتر . کیست دارم . مشکل معده ..

بدتر از همه اینه خیلی تنهام هیچکسو ندارم

من دست به این کارا نزدم . ولی دوست ندارم نباشم

اگر خواستی باهام حرف بزنیمخوشحال میشم بتونم کمکت کنم

مرسییی عزیزم...نه اگه سرگرم حرف زدن بشم امتحان خوندن برام خیلی سخته...باید درس بخونم امتحان دارم،مرسی که به فکرمی

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

فقط کمی از دور به قضایا نگاه کن 

تو مشکل روحی برات پیش اومده و علائمی داره مثل سرما خوردگی که علائمش ابریزش بینیه

تو خود زنی علائم اون مشکلاتته 

خجالت نکش و بذار بهت کمک کنن تو به کمک نیاز داری تنهایی این بارو بدوش نکش حتما از مشاور مدرسه بخواه کاری نکنه اعتمادتو بهش از دست بدی و خواهرانه پیگیر رفعش باشه

خودتم کمک کن بخودت

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
آره مرسیییمیدونم،میدونم چقد کارم اشتباهه،میدونم دارم به خودم آسیب میزنم...اما نمیشه جلوشو بگیرم

خوب بخاطر همین تلقینه چون تلقین میکنی نمیتونی واسه همین هیچوقت تلاش نکردی جلوشو بگیری.یه پیشنهاد یه عروسک درست کن یا رو بالش تصویر چهره بکش بچسبون وهرکی رو که ازش عصبانی هستی اسمشو بنویس .وقتی از اون کسی که عصبانی هستی حرفایی که بهش میخوایی بزنی و نمیتونی کارایی که میخایی باهاش بکنی و نمیتونی رو اون بالش پیاده کن بعد که حسابی حس کردی عصبانیتت خالی شده بشین باخودت فکر کن ببین واقعا دوست داری اینکارو باهاش بکنی یادوست داری رابطتو بااون فرد درست کنی.اگه دیدی که دلت میخواد رابطتتو درست کنی برو بااون ادم صحبت کن.پدرومادرت بالاخره از اشتباشون بخاطر شما کوتا میان

مرسییی گلم،ببخشین که باعث ناراحتیتون شدم🙂💔ممنونم،خوشحالم که حالتون بهتره

بلاخره اینکه آدم کم کم روی همه‌ی ابعاد زندگیش کار کنه و از اون شرایط قبلی بکنه و بره جوابه دیگه

آیدی چنل منتور خودمو برات می‌ذارم، ولی هر کسی باید منتور خودش رو داشته باشه و اگه خیلی خوش شانش باشی که منتور من همونی که تو می‌خوای باشه