2777
2789
عنوان

محصل ها بیاید تبصره چن تا میشه استفاده کرد❓️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 107 پست
هعی شت یوقت شوهر کردی بهش نگو‌همش حسودی میکنه😂😂😂

اره دمار از روزگارم درمیاره😂

ولی من یه عادتی دارم همش حرص درمیارم 

طرف حسودی کنه منم بخندم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

اره دمار از روزگارم درمیاره😂ولی من یه عادتی دارم همش حرص درمیارم طرف حسودی کنه منم بخندم

واقعا؟ ینی من اگه دختر بودم اینجوری میشدم؟😂😂 نمیخای بدونی نسخه پسرت چجوریه؟😂 سوال نداری؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟ ینی من اگه دختر بودم اینجوری میشدم؟😂😂 نمیخای بدونی نسخه پسرت چجوریه؟😂 سوال نداری؟

چرا 

همشو بگو

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

چرا همشو بگو

خب طولانیه 

اولا که من اصلا نمیتونم به طرفم حرف بدی بزنم یا اذیتش کنم بغض کنه من حالم از خودش بدتر میشه و کلا همیشه اینجوریم براش😂 دیگهه باهاش مهربونم همیشهه خدا 😂 کار خونه و بیرونم که از اپشنامه و خیلی منطقیم 

واینکه مامانم اینا میگن من اگه زن بگیرم هیچوقت پشت خانوادمو نمیگیرم پشت زنمو میگیرم😂🤣🤣 

ولی گاهی به تنهایی احتیاج دارم واینکه فاز همسرم باید عین خودم باشه تا بتونم کنارش لذت ببرم از زندگی

تو کلاااا در کل به چی علاقه داری بیشتر از همه و چیا دوست داری 

معمولا پیش صمیمی ترین دوستت از چیا حرف میزنی 

ببین اصلا خجالت نکش هرچی که تو ذهنته همونو بگو 

خب طولانیه اولا که من اصلا نمیتونم به طرفم حرف بدی بزنم یا اذیتش کنم بغض کنه من حالم از خودش بدتر می ...

من پیش رفیقم بیشتر از اینکه قراره تو آینده چیکارکنیم و چی دوس داریم بشیم از نظر شغلی 

بعضی وقتا غیبت کوتاه یا اینکه ماجراهای روزانه یا فلانی فلان گفت و 

بیشتر غیبت از مدیر معلم هاس 

بعد فلانی شوهر کرد و طلاق گرفت 

یا از کارتون و سریال و اهنگ میفرستیم

خب طولانیه اولا که من اصلا نمیتونم به طرفم حرف بدی بزنم یا اذیتش کنم بغض کنه من حالم از خودش بدتر می ...

والا خوبه پشت زنت دربیای امیدوارم زنت هم ادم خوبی باشه 

من همیشه دعا میکنم که اگه با کسی قراره ازدواج کنم جوری دوسش داشته باشم ک پشیمون نشم 

همیشه ترسم اینه با کسی ازدواج کنم ک ب اشتباه باشه 

شاید بخاطر اینه ک ب سن اینا نرسیدم

من پیش رفیقم بیشتر از اینکه قراره تو آینده چیکارکنیم و چی دوس داریم بشیم از نظر شغلی بعضی وقتا غیبت ...

با توجه به اینکه تو پنج سال قبل منی کاااملا عین خودمی😂😂😂😂 میدونی بزرگتر شی به چه چیزایی علاقه پیدا میکنی میخوای برات بگم؟ احتمالا همین الانم برات بگم خوشت میاد 

بعد مثلا واسه ایندتون برنامه میچینین یا تحلیل میکنید چیکار‌کنید خوبه چی کنید خوب نیست و...منم با دوستم اینجوری بودم البته من دوستم ریاضی فیزیک بود رشتش بعد یه چیزایی میشاخت خفن خیلی راجبشون بحث میکردیم مثل شما که راجب ازدواجو طلاق بحث میکردید 😂

والا خوبه پشت زنت دربیای امیدوارم زنت هم ادم خوبی باشه من همیشه دعا میکنم که اگه با کسی قراره ازدواج ...

نگران نباش سنت که میاد بالاتر بقدری ادمایی که میفهمنت و میتونی باهاشون ارتباط دلی بگیری کم میشن که دیگه فکر میکنی که اصلا ادمی که مثل خودت باشه وجود نداره شاید باور نکنی من یمدت تو فکر مهاجرت وقتی همسنت بودم چون فکر میکردم شاید خارج از ایران دختری باشه که مثل خودم باشه باورت میشه؟😂

والا خوبه پشت زنت دربیای امیدوارم زنت هم ادم خوبی باشه من همیشه دعا میکنم که اگه با کسی قراره ازدواج ...

مرسی بابت ارزوی خوبت منم همین ارزو رو برات دارم؟ 

ارزو کیه؟😂

با توجه به اینکه تو پنج سال قبل منی کاااملا عین خودمی😂😂😂😂 میدونی بزرگتر شی به چه چیزایی علاقه پی ...

اره بگو خیلی مشتاقم بشنوم 

چندمدتیه انقد تحت تاثیر جامعه و اوضاعش قرار گرفتم از زندگی سیر شدم و نا امید فقط همین درس و مدرسه س ک ب اجبار منو زنده نگه داشته 😃

نگران نباش سنت که میاد بالاتر بقدری ادمایی که میفهمنت و میتونی باهاشون ارتباط دلی بگیری کم میشن که د ...

من اگه ایران کسی رو پیدا نکنم میرم کره 

کره ای بدوس

مرسی بابت ارزوی خوبت منم همین ارزو رو برات دارم؟ ارزو کیه؟😂

آرزو آرایشگر 😃😂

دوتا عمومی و دوتا تخصصی فقط میتونی تبصره بزنی

یجا خوندم نوشته بود محدودیتی نیست اینکه دو تا تخصصی بزنیم یا ۴ تا