2777
2789
عنوان

صد تا آیه الکرسی میخونم به نیت برآورده شدن حاجاتتون

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 120 پست

به نیت الهه لطفا

ان شالله حاجتت روا باشه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حاجت روا بشی الهی🥺💗✨

توکلت به خدا باشه درست میشه شک ندارم

قربون دل پاکت واسه منم دعا کن همه چیز درست بشه🙂

هم خستم هم امیدوارم همه دلم واسه بچم تنگ شده که دیگه هیچوقت نمیتونم بغلش بگیرم ...

زندگیم بعد بچم‌ خیلیییی سخته .دعا کن حال دلم خوب بشه . قاتلای بچم تاوان عذابی که طفل معصومم کشیدم پس بدن و زندگیم بهم برگرده ...

مهشید

حاجت روا بشی الهی🥺💗✨توکلت به خدا باشه درست میشه شک ندارمقربون دل پاکت واسه منم دعا کن همه چیز درست ...

خدا به دلت صبر و آرامش بده 

لطفا با دل شکسته ت دعام کن 

اسمم افسانه س

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
خدا به دلت صبر و آرامش بده لطفا با دل شکسته ت دعام کن اسمم افسانه س

فدات مهربونم🤍

به روی چشمم افسانه خانم زیبا ،.  به حق همین شب عزیز بی بی فاطمه زهرا معجزه سهم زندگیت بشه انشالله ❤️

فدات مهربونم🤍به روی چشمم افسانه خانم زیبا ،. به حق همین شب عزیز بی بی فاطمه زهرا معجزه سهم زندگیت ...

مممنونم مهربون 

خدا به دل شکسته ت آرامش بده

🌱

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
برای خوشبختیم با بچه‌هام و همسرم و چیزی که می‌خوام همسرم برام بخره رضوان 🙏 🙏

ان شاء الله همیشه شاد و خوشبخت باشید در کنار هم