2777
2789
عنوان

دیشب تو مهمونی شب یلدا دعوای خیلی بدی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3587 بازدید | 96 پست
اتفاقا از اطرافیان خیلی ذکر خیر پریدن خودش و دخترش رو شنیدم:) ولی همه ما باهاش خوب و با محبت بودیمبا ...

نمیدونم...نمیشه قضاوت کرد..باید دو طرف حرفا شنید این مشکل از پایه خرابه

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

نه من قبول ندارم. تا وقتی روان بیمار و تشنه و مریض باشه.. منتظر یه فرصت برای آزار و تعرض و تجاوز میم ...

هر دو طرف باید خود دار باشن

مرد از نگاهش

خانم با پوشش

نمیشه ادم مثلا هرطور دلش خواست بپوشه بگه خب بقیه نگاه نکنن

و نمیشه مرد چشم چرونی کنه

هردو طرف باید رعایت کنن تا به تعادل برسه

گفتم...مریض همه جا و برای هر قشر و جنسیتی هست

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادم مریض به چادری و به قول شما ها لخت به یه چشم نگاه میکنه

دقیقا .من خیلی تجربه بدی دارم تو شلوغی بازار غروب بود با دوستم رفته بودیم مایحتاج بخریم 

مرتیکه الاغ اومد دستشو نمیدونم تا کجا کرد داخل پشتم

من چادری بودم و اصلا باسنم بزرگ نبود و چاق هم نبودم

من ک حالم از ترس بد شد افتادم ولی دوستم خوب از خجالتش دراومد. رزمی کار بود چندتا اردنگی حسابی زدش

تجربه متلک که خیلی زیاد‌ . اتفاقا شهرای مذهبی که اکثرا محجبه هم هستن و به اصطلاح بعضی دوستان پاگدامنی باید بیشتر باشه این آزار و اذیت هاخیلی بیشتره

احیانا فکرنمیکنی که اقا داماد تا قبل نامزدی با زن عمو جان دست میداده ؟ من حدس میزنم اینجوری بوده

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.
هر دو طرف باید خود دار باشنمرد از نگاهشخانم با پوششنمیشه ادم مثلا هرطور دلش خواست بپوشه بگه خب بقیه ...

نگاه مساوی با پوشش نیست

و اینکه چش چرونی هم فقط مختص مردا نیست . خانما هم چشم چرونی میکنن و اتفاقا با نگاه تحریک میشن. این اصلا معادل غلطیه که خواهرم حجابت برادرم نگاهت 

نمیشه بگیم دیگران گونی بپوشن تا مردان به گناه نیوفتن 

من الان پوششم مانتو شلواره و شال  و روسری هم همیشه دارم. ولی هیچوقت به خودم اجازه نمیدم به پوشش یکی کاری داشته باشم. تو فامیلمون خیلی باز داریم خیلی بسته و حوزوی هم داریم. 

البته در مورد موضوع تاپیک شما نیست اینچیزایی که میگم 

اینکه همسرتون نمیخواسته دست بده خب درست یا غلط تصمیم و حق با ایشون بوده 

خب حتما شوهرت قبلا دست میداده دیگه وگرنه ک اگه هیپ وقت دست نمیداد ک طرف هر دفعه نمیاد دست بده

شات گذاشتم یکم بالاتر

الله اعلم😑

شما سه سال عروس اینایی 

اون زنعمو که بالای ۲۵ سال احتمالا عروس ایناست نشناخته با کی طرفه؟

من گاهی برادر شوهرم به شوخی دستشو میاره جلو به خنده میگم اونی که دست میده یکی دیگه ست 

اشاره به جاری کوچکترم خخخخخخ