2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منننن 

البته با وجود اینک شاغل هستم مجبورم برم بیرون

بسختی تونستم برم

با صحبت کردن درست نمیشه جان به بهانه های مختلف مثل سیب زمینی پیاز خریدن بیا. بیرون و..... کم کم مسیر رو دورتر کن و اینک اینم بگم بیرون خبری نیست والله 

من وقتی بدون شوهرم میرم بیرون اذیتم همش احساس میکنم ی چیزیم کمه 

البته هنوزم سختشه تنها برم جایی ولی خب دیگ خیلی گیر نیست

کاربری دست من و دوستمه

حرفات با امضات فرق داره

و چرا فکر کردی من موافق عشقم؟😂

استاد روانشناسیمون‌ می‌گفت کسی که بیش از حد عاشق باشه ، پارانوئیدی میشه

بدبین و شکاک و حسود میشه

و به نظر من عشق واقعا چیز مزخرفیه 

من ترجیحم یه علاقه ی عمیقه تا عشق

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
مرده خودش

آره خاک تو سرش

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

خب چرا به حرفش گوش میکنید ؟

برید بیرون تا بفهمه حق حرف زور زدن نداره

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

منننن البته با وجود اینک شاغل هستم مجبورم برم بیرونبسختی تونستم برمبا صحبت کردن درست نمیشه جان به به ...

میدونم بیرون خبری نیس اما واقعا یه وقتایی لازمه آدمه خودش بره بیرون برای خریدی یا هر چیز دیگه ای

سیب زمینی پیاز و اینارو همه رو میگه خودم میگیرم

من و نمیتونم هم قانعش کنم میگه من همینم بهتر نمیشم

سکوت میکنی که این حرفارو میزنه

یه دفعه برو بیرون تا یادبگیره نباید حرف زور بزنه

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

خب چرا به حرفش گوش میکنید ؟برید بیرون تا بفهمه حق حرف زور زدن نداره

برم بیرون که آبا و اجدادمو بیاره جلو چشمم

به خانوادمم بگم برادرام خودشونم مثل شوهرم سختگیرن

اونام کار شوهرمو تایید میکنن

جامعه خرابه حق بهش بده

الان مثلا شوهر همراه باشه چه کار می خواد بکنه ؟ 

کیف قاپی 

گوشی دزدی 

مزاحمت 

شوهرتم همراهت باشه اتفاق میفته

بعد مثلا شوهر چی کار میکنه مثل جومونگ شمشیر میکشه؟