2777
2789
یه دعانویس میشناسم چهارتا زن داره برای هر خانمش خونه ویلایی خیلی بزرگ چند طبقه ساخته با تمام امکان ...

خوش بحالش

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه دعانویس میشناسم چهارتا زن داره برای هر خانمش خونه ویلایی خیلی بزرگ چند طبقه ساخته با تمام امکان ...

همون اول گفتی چهار زن فهمیدم اوضاعشون خیطه ، میوه خوشگل ندیدی تا حالا توش تلخ و پوک باشه ؟

مثلا یک کاربری هست بعضی وقت ها می بینم که تبلیغ دعانویس می کنه.مثلا پارسال می دیدم قیمت های ۱۰ میلیو ...

واقعا ؟یا خدا کیه 😂

من که اعتقاد ندارم ولی کسی که دعا نویسه همیشه به دنبال اینه که یکی غالب بشه و یکی مغلوب

چی ؟یعنی چی غالب بشه و مغلوب بشه ؟

من که اعتقاد ندارم ولی کسی که دعا نویسه همیشه به دنبال اینه که یکی غالب بشه و یکی مغلوب

چند وقت پیش با یکی تماس گرفتم زیادم پول نمیگرفت لعنتی همه چیز رو درست میگفت همه چیز ولی اسم مامانمم پرسید 

یعنی با جنا در ارتباطند ؟ رازشون چیه ؟

اره جن دارن یکی ادم معمولی بوده ک حتی کسی تحویلشم نمیگرفته یهو جن میوفته ب سرش چندوقت مریض میشه بعد از طریق همون جن دعامینویسه دعاهاشم خوبه حالا بیاوببین ک باهمون جن ب چه جاهایی رسیده بهترین خونه و امکانات رو داره حتی واسه خودش کار دولتی عالی هم گرفته صبحا سرکارمیره بعدظهر دعامینویسه اصلا نوبت هم نمیرسه ب ادم از بس سرش شلوغه سرش دعواس از کا ایران میان پیشش

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
اره جن دارن یکی ادم معمولی بوده ک حتی کسی تحویلشم نمیگرفته یهو جن میوفته ب سرش چندوقت مریض میشه بعد ...

منو هیچکس تحویل نمیگیره جنی چیزی نمیاد سمتم یعنی ؟😂😂😂شانسو ببین 🤦🏼‍♀️

همون اول گفتی چهار زن فهمیدم اوضاعشون خیطه ، میوه خوشگل ندیدی تا حالا توش تلخ و پوک باشه ؟

داخلشو نمیدونم ولی ازنظرمالی وضعیتش عالیه فک کنم خوش اشتهاس اخه یکم انگارهیزه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
کاش میشد ما هم دعا نویس بشیم کاش واقعا رازشونو میدونستم 😂😂

این یارو که میگم باباش دعا نویسه  اسم رسم دارِ معروف و منصفی بود ولی این پسره هم علاوه بر سواستفاده از اعتبار پدرش آدم گرون فروشیه 😂

ولی لامصب دعاشون اثر داره بعد چند سال مثل پدرش همه دنبالش 

چون هیچ دعانویسی نمیتونه واسه خودش دعا کنه

منم اینو شنیدم

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸