2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با افکار منفی هرچی بیشتر مبارزه کنی بیشتر تقویت میشن 

بزار فکر منفیت راحت بیاد عبور کنه بره

واکنش نشون نده، مبارزه و مخالفت نکن 

اگه ام سخته برات بنویس روی ی برگه، ی بار با صدای بلند از روش بخون بعد با خودت بگو این فکر اصلا منطقیه یا نه؟!

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

با افکار منفی هرچی بیشتر مبارزه کنی بیشتر تقویت میشن بزار فکر منفیت راحت بیاد عبور کنه برهواکنش نشون ...

حقیقتش میترسم اتفاق بیوفته چون اون جمله عه تو ذهنم بُلد میشه که به هرچی فکر کنی و بترسی اتفاق میوفته

حقیقتش میترسم اتفاق بیوفته چون اون جمله عه تو ذهنم بُلد میشه که به هرچی فکر کنی و بترسی اتفاق میوفته

این جمله از پایه غلطه

اگه قرار باشه فکر هر آدمی یهو تبدیل به واقعیت شه سنگ رو سنگ بند نمیشه 

فکر درمان وسواس فکریت باش خصوصا با روان درمانی و اگه نیاز بود دارو درمانی 

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

این جمله از پایه غلطهاگه قرار باشه فکر هر آدمی یهو تبدیل به واقعیت شه سنگ رو سنگ بند نمیشه فکر درمان ...

اره منطقیه واقعا 

دارو مصرف میکنم اما با روانپزشکم راجع به وسواس صحبت نکردم یعنی ایشون از گفته های من این برداشتو نکرد یا شایدم کوتاه توضیح دادم 

حقیقتا هزینه های تراپی رو ندارم میتونم ذهن آگاهی تمرین کنم و در کنارش اگه نیاز بود دارو 

اره منطقیه واقعا دارو مصرف میکنم اما با روانپزشکم راجع به وسواس صحبت نکردم یعنی ایشون از گفته های من ...

پیام بالایی تونو دیدم که گفتین فلوکستین مصرف میکنین 

نگران نباشین همونم بهتون کمک میکنه 

چند وقته استفاده میکنین؟

و اینکه بله ذهن آگاهی خیلی کمکتون میکنه ، میتونین درباره مشکلی که دارین پادکست های معتبر گوش بدین کمکتون میکنه

کم کم به خودتون کمک کنین ریشه این وسواس و ترس رو پیدا کنین، و اون کاری که راجع به مواجه شدن با افکار رو گفتم بهتون حتما انجام بدین، ساده به نظر میاد اما کمک کننده ست

فعلا بدون قانون جذب کاملا رد شده. 

منم دارو میخورم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)