2777
2789
عنوان

یعنی گف تو دوسش داشتی با این حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 41 پست
توروخدا؟؟

بخدا 

چون اگه دنبال چیزی نبود چرا باید اینو بگه؟

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خصوصی نمیتونم بگم؟

اخه زیاد خصوصی نمیرم گلم واس همین میگم یا تو یکی از تاپیکام یا اینجا..

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
بیشتر ببینید
نمیتونم اینجا گلم

تو یکی از تاپیکای روزای قبل من بزار 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
بیشتر ببینید
یعنی داییش گفته ک منو اونو دوس داشتم ؟

تو بهش گفتی خواستگاری اومده 

میدونه دوستت داشته دیگه

شایدم داییشم هم گفته یا اینکه مادرش گفته

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

اجی چرا تیکه انداخته؟؟ یعنی گفت خاطرخات یعنی تو دوسش داشتی؟

میگی با خنده گفته دست عشق قدیمیت و گرفتم بی منظور نبوده 

اینکه گفته خاطر خواهت منتظر بوده تو واکنش بهش نشون بدی 

یا بفهمه بینتون چیزی بوده یا نه

شایدم یه چیزایی فهمیده میخواسته لو بدی 

ولی تو وا نده کلا سکوت کن 

یا بگو خواستگار بوده تموم شده من که عاشقش نبودم

من کلا هیچی نگفتم شوکه شدم

حداقل باید قاطی میکردی یه چیزی میگفتی شک نکنه

شوکه شدم ازش بپرسم اون روز اون حرفت یعنی چی ؟؟یکم کار کنم

اره برو رو پیامش ریپ بزن 

بگو ذهنم درگیر شده منظورت چی بود 

مگه من عاشقش بودم که اینجوری میگی!