2777
2789
عنوان

ازشوهرم متنفرم مرتیکه هرزه کارای زشتی جلو دخترم انجام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 11200 بازدید | 182 پست
باشه ممنون. دخترم وقتی زیاد تو خونست خییلی فکرش درگیرمیشه

خب همونه دیگه چون انرژیش خالی نمیشه

انرژی یا کالری اضافه در بدن اگر تخلیه نشه تبدیل میشه به هورمون کورتیزول یعنی استرس

بعد اگر این انرژی دریافتی دخترت خالی نکنی مضطرب که میشه خود تحریکی الان بزرگتر شه عادت به خودارضایی پیدا میکنه

خییییلییی مراقب باش خواهرم

اگر سرده نمیتونی ببری بیرون مصرف قند و چربیش کاهش بده

تحرک با بازی بالا ببر

تنهاش نذار هروقت خواست اینکارو کنه با یه کار جالب حواسش درگیر کن

ورزش بده مثلا بگو بیا بشین پاشوی برعکس بازی کنیم

همسرتم ابدا اجازه نده

شوخی جن.سی کنه جلو بچه

من همسرم میکرد یا هی حموم حموم میکرد پسرم توجهش جلب شده بود میگفت مامان چرا بابا هی بهت میگه برو حموم

اخه من قبل رابطه حتمتا حتما حمام میرم عادت دارم اگر نرم رابطه بر قرار نمیکنم بعد دیگه ممنوع کردم و به همسرم گفتم هربار شوخی جنسی کنی با اسم حمام بیاری

من اون شب باهات رابطه برقرار نمیکنم چند بار قاطعانه روی حرفم موندم اصلاح کرد خودش رو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب همونه دیگه چون انرژیش خالی نمیشهانرژی یا کالری اضافه در بدن اگر تخلیه نشه تبدیل میشه به هورمون کو ...

ممنون عزیزم چه خوبو کامل توضیح دادین. خداروشکر شوهرتون فهمیدست شوهر من عقل نداره

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
نه الان زوده اول کاری که من گفتم بکن اگر اصلاح نشد به بزرگترچون بالاخره ابروی یه انسان در میونه

حالا صبح پیامام ببینه خودش میاد دعوا راه میندازه 

زنگ بزن ۱۲۳ این مورد یک جور کودک ازاری محسوب میشه

اگر بتونی مدرک جمع کنی وکودک ازاری را ثابت کنی راحت می تونی حضانت بچه تو بگیری

وپدرش عدم صلاحیتش ثابت بشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

وااا به برادرشوهر مسائل خصوصی میخوای بگی؟؟!!!

خیلی ببخشید گویل شوهرت خودش خیلی گرمه و میخواد تو رو برای رابطه تحریک کنه. اولا ک تو اتاق خواب باهاش وقت زیادی بگذرون

دوما بهش بگو ک بجه دختر داریم اینارو ببینه از ۱۱ سالگی به راه ید کشیده میشه

اولا دخترت ممکنه عفونت یا قارچ واژن داشته باشه به جای این فکرا بهتره ببریش دکتر دوما پیشرشوهرت لباس تحریک کننده نپوش وقتی دخترت هست اصلا نزدیکش نشین گفت چرا بگو روانشناس گفته براش سمه کوچکترین حرکت جنسی ودخترت همه چیزو میفهمه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
اولا دخترت ممکنه عفونت یا قارچ واژن داشته باشه به جای این فکرا بهتره ببریش دکتر دوما پیشرشوهرت لباس ...

قآرچ داشت عفونت ادراری داشت هرچی میکنم درمان نمیشه