2777
2789
عنوان

ازشوهرم متنفرم مرتیکه هرزه کارای زشتی جلو دخترم انجام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 13365 بازدید | 187 پست
اگه کاری میکرد دخترم سریع بهم گزارش میداد دخترم آب هم بخوره میگه بهم

شوهر ازینا هست که در حضور نفر سوم سک.س کنه یا هر چی بهش حال میده .  بعد بچه بیگناهت انتخاب کرده . به نظرم کاری که میکنی اینه . بچت ببر تراپی تا بفهمی چقد اسیب دیده . اینکه میگی بچم همه چیزو بهم میگه اینجوری نیست . چون بچه اگه بترسونه اصلا نمیاد بگه ‌ .  برو خاطرات بچهای که پدر تج.اوز میکرده بخون. همشون میترسیدن بگن . بعد این خیلی مرد بدیه . اگه شد جدا بشو در صورتی که بشه دخترتم ببری . اگه نمیشه مدرک ازش جمع کن . نشون داداشش بده. هرچند داداشش شاید بدتر باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیتونم

خب گوشیت رو لااقل یجایی بزار درحالی فیلم برداری فقط شوهرت نفهمه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

شوهر ازینا هست که در حضور نفر سوم سک.س کنه یا هر چی بهش حال میده . بعد بچه بیگناهت انتخاب کرده . به ...

کلا خانواده شوهرمو فامیلاشون همه خرابن.

حداقل جلو بچه هاشون ازین کارا نمیکنن

این بیشعور نمیدونم چشه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
نه والا خوب نیستم ولی بهترم نمیدونم چرا انقدر آدم امیدواریم خدا این امیدو ازم نمیگیره امید به درست ش ...

اگر امیدواری پس حتما قراره جوابش رو هم بگیری بی دلیل نیست ایینو بدون.

دعا میکنم بیایی همینجا خبر ازدواجت رو بدی 🤩

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خب گوشیت رو لااقل یجایی بزار درحالی فیلم برداری فقط شوهرت نفهمه

گوشیم فیلم برداری مخفی داره.  میتونی صفحه گوشیو خاموش کنی فیلم بگیری

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
کلا خانواده شوهرمو فامیلاشون همه خرابن. حداقل جلو بچه هاشون ازین کارا نمیکنن این بیشعور نمیدونم چشه

خب این بچه بود همین کارو باهاش کردن . تو باید این چرخه قط کنی تا بچت اسیب نبینه 

گوشیم فیلم برداری مخفی داره. میتونی صفحه گوشیو خاموش کنی فیلم بگیری

عالی فقط حتی اگر عصبانی هم شدی وسط دعوا بهش چیزی لو بدی 

دخترتم باهاش تنها نزار زودتر به فکر یه راه حلی باش

سلام ممنون زیبا تو خوبی

قربونت چه خبر 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

یه چیزی میخام بگم ولی خب بچه گناه داره . بچه پیشش تنها بزار بگو میرم بیرون . نروو قایم شو . و دوربینم روشن کن .  اگه قبلا کاری میکرده. بازم میکته .. بعد هم مدرک داری . همیاینکه میبینی . ولی نباید لو بدی فیلم داری . چون ممکنه بکشدت تا فیلمم پاک منه . یا گوشیت بگیرع

اگر امیدواری پس حتما قراره جوابش رو هم بگیری بی دلیل نیست ایینو بدون.دعا میکنم بیایی همینجا خبر ازدو ...

قربون مهربونیت عزیزدلم

لطفا دریغ نکن

هر موقع دلت گرفت من هستم که حرف بزنیم

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.