2777
2789
عنوان

ازشوهرم متنفرم مرتیکه هرزه کارای زشتی جلو دخترم انجام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 13987 بازدید | 187 پست
خیلی ببخشید اما مطمئنی همسرت به دخترت دست نزده ؟ این اصلا عادی نیست که فقط جلو دخترت میکنه اینکارو

عه سلام خوبی ؟

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی این عوضی پدوفیله اصلا من نمیدونم این یه بیمار جنسیه این یه آشغاله تروخدا دخترت رو نجات بدهههههه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
چقدر شما مهربونی نمیدونم چی بگم خجالت میکشم بگم از حالم

من مهربون نیستم

آدمایی که بهم اهمیت میدن مهمن برام

کاری هست که بتونم بکنم حالت بهتر بشه؟

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

عه سلام خوبی ؟

سلام ممنون زیبا تو خوبی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اسی بچتو با باباش تنها نزار مطمئنی تا حالا به بچت نظری نداشته؟اینجور ک میگی ازش بعید نیست

اگه کاری میکرد دخترم سریع بهم گزارش میداد

دخترم آب هم بخوره میگه بهم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
من مهربون نیستمآدمایی که بهم اهمیت میدن مهمن برامکاری هست که بتونم بکنم حالت بهتر بشه؟

نه زیبا این حال اینجور خوب نمیشه خودت خوبی بهتر شدی؟ دیگه فکر و خیال نمیکنی الان در چه حالی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اگه کاری میکرد دخترم سریع بهم گزارش میداد دخترم آب هم بخوره میگه بهم

اسی تو خونه میتونی دوربین بزاری؟ اون لحظه شاید گوشی دم دستت نباشه یا ازت بگیره یا نتونی درست فیلم بگیری 

نه زیبا این حال اینجور خوب نمیشه خودت خوبی بهتر شدی؟ دیگه فکر و خیال نمیکنی الان در چه حالی

نه والا خوب نیستم ولی بهترم نمیدونم چرا انقدر آدم امیدواریم خدا این امیدو ازم نمیگیره امید به درست شدن ازدواجم

میگذرونم

زندم دیگه 

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

اسی من همین بدبختی کشیدممنم دختر خانواده بودم بابام خیلی هرزه بود از نظر روانی هم مشکل داشت شبا ک ما ...

من مشکلم اینه دخترم کوچیکه طلاق بگیرم شوهرم بزور میبرمش روستاشون  اونجا تنهایی ولش میکنه پیش مادرش آدمای روستاشونم ازدم هرزه هستن بلایی سر بچم میاد.

میگم حداقل ۱۰ساله بشه  .دخترم باباشو خیلی دوست داره

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
اگه کاری میکرد دخترم سریع بهم گزارش میداد دخترم آب هم بخوره میگه بهم

یجوری بچتو نجات بده 

نزار بیشتر ازین تاثیر بزاره روش،طلاقتو بگیر 

مدرک جمع کن که حضانت بچه‌ رو هم بهت بدن 

این که اینجوریه فکر نمیکنم آدم بشو باشه 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️