2777
2789

بخونید لطفا من هیچ دوستی رو ندارم باهاش درد و دل کنم 🥲:( این  ها رو تو سیو مسیج تلگرامم برا خودم نوشتم ولی خالی نشدم اینجا میزارم برا همین یکم جمله بندی ها عجیبه شرمنده )

ببین از این قراره که
من پارسال تولدم برام ی هنزفری خریدن ۱/۳۰۰
بعد
۶ ماه پیش
داداشم گیر داد که بده هدستت رو ببرم سر کار من گفتم گم میکنی نمیدم
مامان بابام گفتن بده گماه داره گم کرد برات میخریم

من دادم گم کرد و نخرید ( زن داره و ۲۸ سالشه)

اتوموم رو ۴ ماهه به زنداداشم دادم بلاخره ۳ روز پیش پس داد و سوزونده بودش( اینم مامانم اسرار کرد بدم )

دیروز که جمعه بود من  ۸ ساعت کتابخونه بودم و ۷ ساعت چ ۱۵ دقیقه درس خوندم اومدم خونه میبینم کل فامیل خونه مان در صورتی ک نباید میومد مامانم دعوت کرده

بعد برداشت جلوشون کفت ( من )اسمم رو نمیگم) کنکورشو خودش ثبت نام کزده بدید واسه شما هم بکنه پول کافینت ندید

تا دو و نیم من داشتم کنکور ثبت نام میکردم واسه بقیه

بعد امروز کتابخونه بودم مریضم بودم ولی رفته بود م ک درسم عقب نمونه هنزفری ای ک الان میبرم  ی گوشیش کار میکنه و مجبورم زیاد کنم تا بشنوم

دختره بقلیم گیر داد کم کن من صدا رو میشنوم حواسم پرت میشه

بعد من  کم میکردم نمیشنیمدم ویدیو درسی رو

اعصابم خورد شد جم کردم وامدم خونه خوابیدم

امروز بعد از ظهر ساعت ۶ به  بابام میگم بریم بخریم هنزفری

میگه. نه من نمیتونم رانندگی کنم تاریکه ۶۳ سالشه

فردا بریم میگم فردا کتابخونه میرم درس دارم انگار نه انگار

حتی نگفتن اشکال نداره دخترم. بیا از همین جای خونه خودمون پیاده بریم بگیریم

جای خونه ما همه چی گرونه

ولی فوقش ۲۰۰ تومن

عصبیم چرا تهش داداشم واسه من نخره من مثل بدبختا هنفزی قطار فدک ک ی گوشیش هم سوخته رو ببرم

من از این میسوزم ک اینهمه دارم خودمو سختی میدم

اینا بخاطر من یذره سختی نمیدن حوصله ندارن بچه نمیاوردن
من نمیتونم  تا دو نیم بیدار باشم بعد ۷ و نیم برم کتابخونه دختره بگه درس نخون صداش اذیتم میکنه.
اونم چرا
چون واسم بلند نمیشن برن هنزفری بخرن

✅ دوستان توجه کنید پولشو دارن

از خیلی چیزا بخاطر اینکه واسه پسر ۳۰ سالشون جاهاز بخرن  میزنن برا من کاپشن نمیخرن لباس زمستونی ندارم بعد هر روز میرم کتابخونه دخترا دیگه رو میبینم اعصابم خورد میشه هر چند ک من سرم تو کار خودمه فقط میخام درس بخونم 
تهش هم بهشون بگم روضه میخونن 

من  موندم دقیقا منو با بچه کی مقایسه میکنه ک این حرفو میزنه

خودت پس انداز یا پول تو جیبی نداری

نه من ی اخلاقی دارم هرچی پول داشته باشم رو زود میدم بهشون کلا  مثلا بهم پول میدن که کتابخونه میرم مثلا لازم دارم و اینا برگردم خرج نکرده باشم میزارم رو اپن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها چیزی که میتونم بهت بگم قدر مامان بابات و بدون

هیچی هیچی تو این دنیا مادرو پدر نمیشه

این حر فمو فقط اونایی که ندارن میفهمن

بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏

عزیززززم:))))چقدر درک کردم تورو🩷

اگر باهاشون‌راختی و اوکی هستی باهاشون صحبت کن و دقیق همینارو بهشون بگو،تو نمیتونم هم استرس کنکورتپ بکشی هم استرس خانواده رو…

اگر هم باهاشون راحت نیستی مثل من!خودتو بزن به اون راه و اهمیت نده

خیلی خیلی سخته اما عادت میکنی تازه تو یه تایم کتابخ‌نه هم نیری من همش خونم و درس میخونم

ی گوشت در باشه ی گوشت دربازه اصلا نشو نبین اهمیت نده

۶ ۷ ساله دیگه یادت نمیاد با بابات سر اتو مو دعوا کردی یا با مامانت سر هنذفری اما رشته ای ک قبول شدی افتخارش تا ابد باهات هست🩷

نه من ی اخلاقی دارم هرچی پول داشته باشم رو زود میدم بهشون کلا مثلا بهم پول میدن که کتابخونه میرم مث ...

نه دیگه باید یاد بگیری مستقل بشی پس فردا شاید ی شهر دور رفتی خوابگاه 

یاد بگیر مدیریت هزینه کنی 

عزیززززم:))))چقدر درک کردم تورو🩷اگر باهاشون‌راختی و اوکی هستی باهاشون صحبت کن و دقیق همینارو بهشون ...

خیلی حس بدیه 

من نمیتونم کتابخونه نرم. بخدا. ی روز کتابخونه نرم انقدر دعوا میشه که میخام خودکشی کنم 

الانم عصبیانیم فردا چیکار کنم نمیتونم صدا هنزفری رو زیاد کنم نمیشنوم 😭

نه من ی اخلاقی دارم هرچی پول داشته باشم رو زود میدم بهشون کلا مثلا بهم پول میدن که کتابخونه میرم مث ...

خب از این به بعد اینکارو‌ نکن ، حداقل الان یه‌ پس انداز هرچند جزئی داشتی

حق داری ، با دعوا هم که شده ، به خواسته هات برس

من کاملا شرایطتونو درک می کنم، فردا نرید کتابخونه یا کمی دیرتر برید و ی هندزفری با پدرتون تهیه کنید، می تونید یارانه هاتونو جمع کنید و لباس زمستونی تهیه کنید، مهمون دعوت کردن هم مشکلی نداره خیلی سخت نگیرید مهمونی ها رو هم می تونید شرکت کنید این روزا دیگه برنمی گرده حتی همین سن و سالتون یک بار ایرادی نداره، در مورد برادرتون و عروستون نمی تونم صحبتی کنم خودتون با توجه به خلق و خوی همدیگه مسئلتون رو بااحترام برطرف کنید و مادرتون به نظرم برید اشتی کنید مادرتون ۱۷، ۱۸ سال مادر شماست ی امشب کدورتا رو کنار بذارید و بغلش کنید و تبریک بگید

خب از این به بعد اینکارو‌ نکن ، حداقل الان یه‌ پس انداز هرچند جزئی داشتیحق داری ، با دعوا هم که شده ...

دعوا هم کردم انگار نه انگار

بعدشم اخه پول نمیدن بهم 

هرچی بگم میگن باشه خودمون میخریم 

مثلا ی روز نهار نداشته باشم ببرم کتابخونه  کارت رو میدن میگن ساندویچ   سرد بگیر. 

همونقدر رو نمیدن ک مثلا بگن کترینگ بگو غذا بیاره 

کلا دارم دیوونه میشم از این ک  مثل بقیه بچه های فامیل خرج نمیکنن خستم انهمه جور پسرشون رو میکشن 

خیلی حس بدیه من نمیتونم کتابخونه نرم. بخدا. ی روز کتابخونه نرم انقدر دعوا میشه که میخام خودکشی کنم ا ...

منم شرایط کتابخونه رفتن رو ندارم چون هیچ کتابخونه ای نزدیکمون نیست و همشون نیم ساعت چهل دقیقه دورن و رفت و امد واسم سخته

پس مجبور بودم اتاقمو شبیه کتابخونه‌کنم

خپدمو میزنم به اون‌راه نه میشنوم نه حواب میدم چون اگر بخوام مثل قدیم باشم نیم ساعت نشده دعوام میشه 

امیدوارم هرجا ک هستی موفق باشی و به خودت اعتماد داشته باش🩷

همین اندک پولی که بهت میدن رو‌ میگم جمع کن بعد از مدتی حداقل ی لباس میتونی بخری که

چقدر میدن بنظرت؟ جمعه ها کتابخونه پولیه و ۲۰ میگیره اینا فوقش خورد نداشته باشن ۵۰ میدن 

دعوا هم کردم انگار نه انگاربعدشم اخه پول نمیدن بهم هرچی بگم میگن باشه خودمون میخریم مثلا ی روز نها ...

طلا نداری ؟ فردا یه تکه طلاتو بردار ، مثلا گوشوارتو ، بگو میخوام برم بفروشم ، هندزفری و اتومو بخرم ، احتمالا برات بخرن 🤕