2777
2789

قدیم زنا خانه دار بودن االانم خیلیا خانه دارن مگه برای همه کار هس برن پول دربیارن پس چجوری مردا خرجشونو راحت میدن عروسی دختر جاریمه تو این ده سال زندگی هروقت عروسی شد من لباسو کفش از مجردی‌ داشتم الان هیچی ندارم اصرار کردم بخرم اول گف باشه تو نخری کی بخره بعد گف حس میکنم زندگیمون. بجوری شده فقط من باید کار کنم ...بقیشو دیگه نگف گفتم باشه صبرکن درسم این ترم تموم شه بچه یکم بزرگتر شه هرجور شده میرم خرج خودمو درمیارم الانشم دنبال کار میگردم خیلی بعش گفتم کیک پزی دوسدارم برم دنبالش یا یه سرمایه بده کار شروع کنم نداد منم رفتم درسمو ادامه دادم خیاطیم بلد بودم اینقد اول زندگی نق زد منم دیسک‌کمر داشنم خریت کردم اول ول کردم منتظرم سال بعد بچم بره مذرسه برم کار کنم اینقد الان زنای دوروبرم کار میکنن یا ارث پدر بهشون رسیده شوهرمم حتمن اونارو دیده پرتوقع شده  دیگه خودمم اصلن دیگه وظیفش نمیدونم خرجمو بده برادرشوهرام خیلی خوبن هرعروسی زناشونو بچه هاشون یدس لباس صداشون درنمیاد شوهر من خرج خونوادش میکنه من هیچی نمیگم ولی جاریام نمیذارن سروصدا راه میندازن الان عوض قدردان بودن ازم اینجوری میگه😏هیچوقت زندگیمون زندگیی خوب نشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب بهش می گفتی من همیشه لباس داشتم

الان یه بار می خوای لباس بخری زورت اومده؟

چطور خانوم بمونه خونه همه کارارو بکنه بچه بزاعه بزرگ‌کنه … 

اگه خانومی خونه میمونه و کارای خونه رو انجام میده باید بدون پول بمونه؟

خوب بهش می گفتی من همیشه لباس داشتمالان یه بار می خوای لباس بخری زورت اومده؟چطور خانوم بمونه خونه هم ...

دیگه همینجا خانما رو ببین همه میگن باید مستقل بود راس میگن برای همچین روزی دیگه نمیدونم اکه قراره همه خرجا با خودمون باشه شوهرو دردسراشو زاییدنو اینا چیه

وظیفه که هست ولی خیلیا تو این شرایط ول میکنن میرنهمسرتونم که کمک حال نیست تنها بودین شما

تو بچه داری کمک حال بوده ولی همیشه خونوادشو مشکلاتش ارجحیت داشتن جاریامو میبینم حرصم میگیره برم سرکار از پول خودم خرج کنم

تو بچه داری کمک حال بوده ولی همیشه خونوادشو مشکلاتش ارجحیت داشتن جاریامو میبینم حرصم میگیره برم سرکا ...

آفرین که به فکری و به نتیجه منطقی رسیدی

حتی اگه بهترین شوهر دنیا هم بود باز استقلال خودت حرف اول میزنه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.