2777
2789
عنوان

پارتنر خلبان

77 بازدید | 13 پست

بچه ها به تازگی با کسی اشنا شدم که خلبانه( جنگنده) 

لطفا اگه کسی از اطرافیانتون این شغل رو داره، یکم از شرایط کاریشون و محدودیتا و سطح درامدشون بهم بگیدددد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دوس پسر دوستم

و یه دوس پسر دیگه ی یه دوست دیگم

هیچوقت نیستن، همیشه استرس داری، حقوقشون به شدت کمه، و همه افسرده هستن بخاطر شرایط حاکم بر کشور

خلاصه که دهل هایی هستن که آوازشون از دور خوشه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
بله دوس پسر دوستمو یه دوس پسر دیگه ی یه دوست دیگمهیچوقت نیستن، همیشه استرس داری، حقوقشون به شدت کمه، ...

ای بابا

ناراحتم کردی که

این افسرده نبست البته و کارشو دوست داره

بر اساس تحقیقات انجام شده، حقوق خلبانان در شرکت‌های هواپیمایی دولتی ایران، به طور میانگین بین ۱۸ تا ۳۵ میلیون تومان در ماه است. حقوق خلبانان در شرکت‌های هواپیمایی خصوصی ایران، به طور میانگین بین ۳۵ تا ۶۵ میلیون تومان در ماه است.۲۵ آذر ۱۴۰۲

چه جالب. تعداد خلبان‌ها فکرکنم خیلی کمتر از هر شغلیه چون من تا حالا ندیدم کسی خلبان باشه

منم ندیده بودم عزیزم

اولین بار بود خلبان میبینم

اره کمه تعدادشون