2777
2789

من  بیس شهریور  سقط داشتم  بعدش  پریودیام  بیستم  هرماه  شد  ولی  سبک بود 

این ماه  بیستم نشدم   اول ماه  خیلی  لکه  بینی  کم دارم  ک الانم قط شدع

دیگ  هم علائم  تخمک گذاری ندارم  مث درد سینه  ک  قبللا داشتم

بنظرتون مشکل  از چیه  دیگه  باردار نمیشم    رحمم  چه مشکلی  براش پیش اومده  خیلی استرسی شدم  همش  تو فکرم  نکنه  دیگه  تخمک تولید نمیکنه و   دارم یائسه میشم  سنمم  ۳۳  ساله  😫😫😫😫

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما 

خانوم هایه باردار یا تو اقدام میتونن به بنده. درخواست دوستی بدن و من تو دوران بارداری و اقدام هم مشاورشون باشم هم کمک شون کنم خانوم هایی زیادی رو اینجوری کمک کردم هم دوست بودم براشون هم مشاور هم یه پرستار 24 ساعته انلاین براشون 

این کار من رایگانه و فقط برای رضایه خدا انجام میدم

عزیزم عقب افتادن پریود 7 الی 10 روز طبیعیه مخصوصا که شما سقطداشتی

علت کم شدن و لکه  بینی  الانم چیه عزیزم  تو رو خدا راهنماییم کن  دوباره پریودیم و تخمک گذاریم  خوب  میشه؟ چیکار کنم ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج
علت کم شدن و لکه بینی الانم چیه عزیزم تو رو خدا راهنماییم کن دوباره پریودیم و تخمک گذاریم خوب ...

لکه بینی بعد سقط طبیعیه و اره باز سیکل پریودتون بعد مدتی مثل قبل میشه این اصلا نگرانی نداره امار ها نشون میده از هر 5 زن ایرانی 1 نفر سقط براش اتفاق میوفته اگه همه بخوان با یه سقط یائسه بشن که الان انقدر آمار باروریمون بالا نبود نگران نباش

لکه بینی بعد سقط طبیعیه و اره باز سیکل پریودتون بعد مدتی مثل قبل میشه این اصلا نگرانی نداره امار ها ...

سقطم  سه ماه پیش  بود  اخه 

اللهم عجل لولیک الفرج
کم شدن خون پریودی درحد لکه خیلی کم

همین که خون پریودی دهانه رحم و خیس کنه کافیه لازم نیست که همش مثل دفعات قبل باشه گلم 

قدیما میگفتن زن باید پریود شه که کثیفی های بدنش بیاد بیرون اما امروزه دانشمندا میگن اصلا خون پریود کثیف نیست و مثل خون عادیه و حتی اگه فرد هیچ بیماری و سقط و...... 

نداشته باشه و پریودش در حد لکه بینی هم باشه اشکالی نداره

همین که خون پریودی دهانه رحم و خیس کنه کافیه لازم نیست که همش مثل دفعات قبل باشه گلم قدیما میگفتن زن ...

مرسی  عزیزم  خدا خیرت  بده ارومم کردی    برات  دعا میکنم  امشب  ❤️

اللهم عجل لولیک الفرج