دختر_کبریت_فروش۸۳ مدیر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 520 عنوان کیا مثل من کادو نگرفتن بیاین درد دل | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 49 پست کیا مثل کن روز زن رو کادو نگرفتن حتی یه تبریک هم بهشون نگفتن من شوهرم نه شب یلدا نه روز زن نه کادو داده نه تبریک حتی یه کلیپ عاشقانه هم نفرستاده دیروز | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_کبریت_فروش۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 520 آجی مگه فردا نیست؟؟ چرا ولی ما یه شی جلو ایم الان شوهرم قهر کرده سر یه چیز بیخود که فردا برام کادو نخره
ساقدوش_عروس عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 765 اره گلم فقط سال اول عقدمون چون اول بود فقط تبریک تمام دلم یه سوپرایز میخاد هیییییی اخخخخ حق داری واقعا
kkkmmm عضویت: 1402/11/18 تعداد پست: 1138 همسر من بعد سه سال یاد گرفته تبریک میگه اوایل ازدواج هر موقع میخواست کادو بگیره مامانش نمیذاشت و می ... خخخ. از همون تیشرت هم موندی ک
دختر_کبریت_فروش۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 520 چرا یسری از اقایون انقدر با شور و ذوق هستن ولی یسری اصلا نمی دونم واقعامن دلم به شاخه گل رز هم راضیه عاشق گل رزم آخرین باری که گرفتم شش سال پیش بود
ساقدوش_عروس عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 765 نمی دونم واقعامن دلم به شاخه گل رز هم راضیه عاشق گل رزم آخرین باری که گرفتم شش سال پیش بود بهش تا حالا نگفتی
ملکهدریا عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4469 روز زن فردا هست ان شاالله یه سورپرایز عالی میشی🥰 گل من الان گیج شدمباید تبریک بگم به کسی که خیلی مهمهامروز باید تبریک میگفتم؟؟با فردا باید بگم ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
sabaam عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 1947 خخخ. از همون تیشرت هم موندی ک بهتر، تیشرتا خیلی داغون بود 😂😂 فک کنم از صندوق مامابزرگشون پیدا میکردنفقط منتش میموند برام الان حداقل منت کادو سرم نیست
shinizr عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 1695 اره گلم فقط سال اول عقدمون چون اول بود فقط تبریک تمام دلم یه سوپرایز میخاد هیییییی متولد۸۳ای؟
مهرمن عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 1786 گل من الان گیج شدمباید تبریک بگم به کسی که خیلی مهمهامروز باید تبریک میگفتم؟؟با فردا باید بگم اگر مهم هست امشب زنگ میزدی اگر نزدی اشکال نداره حتما فردا صبح زنگ بزن دیگه تا قبل ظهر به درجه اولها تبریک بگو صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
دختر_کبریت_فروش۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 520 😂😂😂چه احساساتی هستی من عین خیالم نیست توهم روزپدرجبران کن اخه دلم لک زده یکی برام یه شاخه گل رز قرمز بگیره شبیه این🌹🌹🌹
saraaayyy عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 5162 اخه دلم لک زده یکی برام یه شاخه گل رز قرمز بگیره شبیه این🌹🌹🌹 خودت بخربرای خودت من خودم برای خودم کادو میخرم این قدم میچسبه همیشه تنهامیری خریدها ولی گاهی میگم این فلان چیزاکادومه
دختر_کبریت_فروش۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 520 شهریور سالگردمون بود اصن یادش نبودابان تولدم بود ک با ی اسنک۵۰هزارتومنی ک نصفشم خودش خورد ازسرش بازک ... من کادو هم نمیخوام هیچ هیچ فقط بغلم کنه یه دوست دارم بگم همین به خدا
ملکهدریا عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4469 اگر مهم هست امشب زنگ میزدی اگر نزدی اشکال نداره حتما فردا صبح زنگ بزن دیگه تا قبل ظهر به درجه اولها ... مرسی آجی زشت شد امروز نگفتم؟ ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
دختر_کبریت_فروش۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 520 بهش تا حالا نگفتی چرا میگه وای چه حرفا میزنی پاشو برو شام نهار تو درست کن خوشی زده زیر دلش یا میگه من چی فکر میکنم توچی