2777
2789
عنوان

با این درصدا میشه نمونه قبول شد🥲

106 بازدید | 19 پست

عربی هدیه قران مطالعات فارسی بالای ۹۰

ریاضی ۵۰

علوم ۷۰

زبانم برداشتن

رشته تجربی رو میخوام و شهر تبریز

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیاد

واقعا🫠

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐
من اون موقع که قبول شدم کارنامه و درصد واسه قبولی ها نمیومدولی حدودا درصدام همین بود

وایی ذوق کردمممممممم 

میشه بپرسم با کدوم کتاب ها تست میزدین🥰

اره بابا تو قبول نشی کی بشه

واقعا؟؟

ریاضیتو یکم بالا ببری دیگه خیالت راحته که صددرصد قبولی

اصلا تو ریاضی هنگ کردم 

تو کلاس شاگر زنگم تو ریاضی کل آزمونای کلاسی رو ۲۰ میدم ول موقعی تست میاد....

وایی ذوق کردمممممممم میشه بپرسم با کدوم کتاب ها تست میزدین🥰

عزیزم من سال ۹۹ آزمون دادم

در طول مدرسه خیلی میخوندم واسه امتحانا و روی مطالب کاملا مسلط بودم 

و نزدیک به آزمون یک کتاب کار میکردم که توش آزمون بود فکر کنم اسمش ۳۱ استان بود 

یه همچین چیزی

🩺🐾

عزیزم من سال ۹۹ آزمون دادمدر طول مدرسه خیلی میخوندم واسه امتحانا و روی مطالب کاملا مسلط بودم و نزدیک ...

اره ۳۱ استان منم کار میکنم

الانم درصدت بد نیست خوبهولی خب اگر میتونی فیلم ببین واسه ریاضی

خیلی ممنونم از راهنماییت 🥰