2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط دو درصد از خودکشیا به مرگ میرسه و اکثرا عواقب بعد از خودکشی مثل فلجی و ... رو به همراه داره

درکل بخوام واست بگم به قیتمش نمی ارزه 

زندگیتو بکن

زندگی سختو میفهمم

تنها کاری که میتونی بکنی رها کردن در عین جنگیدنه

بارونو دوس دارم🌱

برو روانپزشک. تو که از جونت سیر شدی، بیا و دارو رو امتحان کن.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
فقط دو درصد از خودکشیا به مرگ میرسه و اکثرا عواقب بعد از خودکشی مثل فلجی و ... رو به همراه دارهدرکل ...

من هر بار دلم میشکنه حتی از سمت کسی که دوستش ام ندارم میشکنم نمیدونم چرا خدا همش از یه راه امتحانم میکنه

نمیدونم چرا سربلند بیرون نمیام

حالم یجوریه از تنهایی خیلی میترسم به قدری احساس بی کسی میکنم دلم میخواد یه نفر بغلم کنه بگذره میگذره

ولی به بغل کسی ام اعتماد ندارم

همیشه همه ترکم کردن واقعاً خسته شدم از این همه وابسته بودن و ترس از تنهایی یکی نیست بگه خب چه مرگته حالا کسی نباشه فکر کردی تنها نمیرسی به آرزوهات

اضطراب دارم استرس نیست دیگه ته دلم ماهاست دلشوره هست نمیدونم چرا نمی‌گذره 

برو روانپزشک. تو که از جونت سیر شدی، بیا و دارو رو امتحان کن.

خیلی تحمل کردم دارو نخورم

مغزم آروم نیست باید در بیارن یه چیزی بزارن داخلش تا ده سال پیش خیلی چیزا رو یادش نیاد 

من هر بار دلم میشکنه حتی از سمت کسی که دوستش ام ندارم میشکنم نمیدونم چرا خدا همش از یه راه امتحانم م ...

دختر توکه خود منی

میدونی به چی فکر میکنم؟

شاید بهتره تنها باشیم تا به اشتباه با ادم اشتباه

البته ذات انسان تنهایی رو دوست نداره

اما درعوض فضایی رو برای پیشرفت واست باز میکنه

نه درگیر حواشی و نه دلبستگی

بارونو دوس دارم🌱
دختر توکه خود منیمیدونی به چی فکر میکنم؟شاید بهتره تنها باشیم تا به اشتباه با ادم اشتباهالبته ذات ان ...

قطعا این بهتره

ولی من دستام می‌لرزه واقعاً خوبم خوبم یهو بعد چند روز اینطوری می‌شم 

قطعا این بهترهولی من دستام می‌لرزه واقعاً خوبم خوبم یهو بعد چند روز اینطوری می‌شم

تنهایی طولانی مدتم به صلاح نیست

سراغ پسر به هیچ عنوان نرو اما یه دوست مناسب پیدا کن

تست طرحواره های روانشناسیو بده به خودشناسی میرسی

بارونو دوس دارم🌱
تنهایی طولانی مدتم به صلاح نیستسراغ پسر به هیچ عنوان نرو اما یه دوست مناسب پیدا کنتست طرحواره های رو ...

این مدت به اشتباه رفتم دوست داشتم طرفو ناراحت شدم دوست نداشتم بازم من ناراحت شدم

رفیق نمیخوام کسی واقعا کمک نمیکنه کلا کاری ام از کسی بر نمیاد دوستم میدونست خوب نیستم یه متن عصر برا فرستاد همون لحظه یه ثانیه خوشحال شدم باز حال این شد

واقعا غذاب میکشم نمیدونم کی میشه بگم آخیش منم خوشحالم منم رسیدم برا منم شد 

تنهایی طولانی مدتم به صلاح نیستسراغ پسر به هیچ عنوان نرو اما یه دوست مناسب پیدا کنتست طرحواره های رو ...

من از آخرین رابطه بلند مدام ۶ساله گذشته و این پنج شش سال تنها بودم

ببین نمیگم کشته مرده شوهرمو دلم ازدواج میخوادا برعکس اصلا از اینا نیستم بخوام زود ازدواج کنم ولی میخوام یه نفر واقعا دوستم داشته باشه

هر کی از راه میرسه همون اول ازم رابطه جنسی میخواد میدونم تهش همینه ولی اصلا فرصت نمیدن آدم اعتماد کنه بفهمه واقعاً دوست دارن الکی نمیگن

یجوری آدم خرد و حقیر میکنن یا اینکه اصلا طرفو دوست نداشتی ناراحت میشی از رفتاری که باهات میشه