2777
2789
عنوان

خانم ها میشه به حق مادر دعا کنید خدا مرگم رو بده 🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 20 پست
خواهش میکنم عزیزم چشم اگه لایق باشم برای همتون دعامیکنم ۰عذاب وجدان هیچی هم نداشته باش بیماری وخوشی ...

خیلی خیلی ممنونم از لطف و محبتتون متاسفانه حرف های دیگران نمک روی زخمه منه

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
خیلی خیلی ممنونم از لطف و محبتتون متاسفانه حرف های دیگران نمک روی زخمه منه

فداتم گلم۰به حرف هیچ کس توجه نکن فقط امیدت به خداباشه وروی مریضیت تمرکزکن که خوب شی به امیدخدا۰انشاالله همیشه حالتون خوب باشه۰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فداتم گلم۰به حرف هیچ کس توجه نکن فقط امیدت به خداباشه وروی مریضیت تمرکزکن که خوب شی به امیدخدا۰انشاا ...

مرسی واقعا که وقت گذاشتید و راهنماییم کردید به حرف هام گوش دادید و کمکم کردید انشاالله مادر در صحرای محشر دستگیرتون باشند😍❤️🙏 خیلی التماس دعا دارم ازتون

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
مرسی واقعا که وقت گذاشتید و راهنماییم کردید به حرف هام گوش دادید و کمکم کردید انشاالله مادر در صحرای ...

سلامت باشیدانشاالله خداوندازمهرومحبتش هیچ کسودریغ نکنه خیلی ممنونم به امیدخدا تایک ماه دیگه خبرسلامتیتونواینجامینویسی هیچ چیزی ازخدای مهربان غیرممکن نیست۰روزتون خوش همیشه به شادی❤️💝

سلامت باشیدانشاالله خداوندازمهرومحبتش هیچ کسودریغ نکنه خیلی ممنونم به امیدخدا تایک ماه دیگه خبرسلامت ...

قربونتون برم انشاالله به زودی زود تایپیک بزنم و تگتون کنم به امید اون روز😍🙏❤️🌹