2777
2789
عنوان

این دزدی از امامزادس😐😐😐😐😐💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 43 پست
دویست که ندارمپنجاه قران کوچیکه رو خریدم اندازه بند انگشتمه چشام نمیبینه اصلا

عزیزم نخونی بهتره تا با مال دزدی قران بخونی

🌻🌻برای رسیدن به موفقیت لازم نیست خیلی قوی باشی. فقط کافیه از یک چیز قوی تر باشی: ” از قوی ترین بهانه ات “🌻🌻

عزیزم چشمام ضعیفهولی عاشق قرانم😔

خب قرآن هادی هرچقدر بخوای اندازه اش بزرگ میشه. تلاوت با صوت قاری های مختلف داره و چندین ترجمه و... . منم درک میکنم درمورد فونت چی میگی. ولی هیچ قرآن چاپی ای فونتش اونقدری نیست که تو گوشی میتونی بزرگ کنی.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نرم افزار قرآن حبل المتین رو دانلود کن

چشام ضعیفه بخونم از گوشی

▇█▇▅▅‌▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▇█▇▅

ممنون از همتون . پس برنمیدارمش💔

هعی

شاید کسی وقف کرده

برداری مشکل داره

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅

عکس از صفحه مشخصات قرآنه بگیر و تو خصوصی آدرس ایناتو بده هدیه بدم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
ادرست بفرست من خودم برات قرآن فانتزی خوشگل میگیرم

ممنونم عزیزم خودم جمع میکنم . اصلا از اول اشتباه کردم پنجاه دادم یه قرص بند انگشتی‌ 

عکس از صفحه مشخصات قرآنه بگیر و تو خصوصی آدرس ایناتو بده هدیه بدم.

ممنون گلم خودم جمع میکنم💚💔