2777
2789
عنوان

اگر نامزدتون شب یلدا یا روز زن اینکارو کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 85 پست

ببین اگه بخوام شعار بدم میگم نه ناراحت نباش بالاخره شام دعوتت کرده ولی خودم باشم اره ناراحت میشم انتظار یه کادو کوچولو رو دارم ولی خب به روش نیار توهم روز مرد تلافی کن

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

من ناراحت میشم راستش. ولی یه دوست دارم هدیه بینشون ملاک نیست . مهم براشون تبریک گفتنو یه گلی چیزی دادنه. ولی من مادی گرام😂کادو وسلام.

حتی شام ک کیک و گل هم بده به چشمم نمیاد کادو میخام😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای که چقد تو این روز زن دعوا میشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
وا از کجا فهمیدی

اینکه هدیه نخریده دیگه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اوایل ناراحت نمیشدی عزیز م؟ به روش نمیوردی؟؟

چرا ناراحت میشدم... اینم میبینی امسال خریده بسکه گفتم زبونم مو در اورد هر سال هر مناسبتی میگفتم من کادو دوس دارم بخر تا بعد چند سال ادم شد... ی جفت گوشواره خرید برام مادرشوهرم دید گقت باید دستمو بوس کنی که همچین پسری ادب کردم... منم گفتم والا پسرت هچی حالیش نمیشد اگه میبینی چند ساله میخره بخاطر تربیت خودمه... اینجوری بگم بهت مردا هچی بلد نیستن... باییید بهشون بگی علاقتو... مثلا به زبون بیار بگو دلم میخواست پول همین شام رو بدی برای ی شال که موندگار باشه... با حرف زدن همه چی درست میشه

عزیزم ناراحت نباش ،حیفه اون چشمای خوشگلته که گریه کنی،به خدا منم کادو نگرفتم حتی یه تبریک ساده ...ال ...

نمی‌دونم شاید مشکل از خودمه کلا از وقتی باردار شدم خیلی حساس شدم بهم تبریک گفت حتی دستمو بوسید ولی من بازم ازش انتظار داشتم حتی بهش گفتم من ناراحتم گفت ببخشید دیگه مناسبتها رو یادم نمیره الان عذاب وجدان دارم  دلشو شکستم آخه دستش یه مدته تنگه از یه طرف واقعا دلم یه خوشحالی و کادو میخواست خیلی وقته برای خودم هیچی نخریده بودم یه شاخه گل هم بود به من روحیه میداد آخه بارداری سختی رو دارم میگذرونم

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40