ببین اگه بخوام شعار بدم میگم نه ناراحت نباش بالاخره شام دعوتت کرده ولی خودم باشم اره ناراحت میشم انتظار یه کادو کوچولو رو دارم ولی خب به روش نیار توهم روز مرد تلافی کن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
چرا ناراحت میشدم... اینم میبینی امسال خریده بسکه گفتم زبونم مو در اورد هر سال هر مناسبتی میگفتم من کادو دوس دارم بخر تا بعد چند سال ادم شد... ی جفت گوشواره خرید برام مادرشوهرم دید گقت باید دستمو بوس کنی که همچین پسری ادب کردم... منم گفتم والا پسرت هچی حالیش نمیشد اگه میبینی چند ساله میخره بخاطر تربیت خودمه... اینجوری بگم بهت مردا هچی بلد نیستن... باییید بهشون بگی علاقتو... مثلا به زبون بیار بگو دلم میخواست پول همین شام رو بدی برای ی شال که موندگار باشه... با حرف زدن همه چی درست میشه
عزیزم ناراحت نباش ،حیفه اون چشمای خوشگلته که گریه کنی،به خدا منم کادو نگرفتم حتی یه تبریک ساده ...ال ...
نمیدونم شاید مشکل از خودمه کلا از وقتی باردار شدم خیلی حساس شدم بهم تبریک گفت حتی دستمو بوسید ولی من بازم ازش انتظار داشتم حتی بهش گفتم من ناراحتم گفت ببخشید دیگه مناسبتها رو یادم نمیره الان عذاب وجدان دارم دلشو شکستم آخه دستش یه مدته تنگه از یه طرف واقعا دلم یه خوشحالی و کادو میخواست خیلی وقته برای خودم هیچی نخریده بودم یه شاخه گل هم بود به من روحیه میداد آخه بارداری سختی رو دارم میگذرونم