2777
2789
عنوان

چاق ترین آدمی که دیدید چجوری بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 42 پست

زن عموی دختر خالم

خیلی چاقوقد بلنده

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی بود خیلی خیلی چاق بود اصلا طوری که شوهرش گفت دیگه نمیخوامت و اینم اجازه داد بره زن بگیره🤦‍♀️الان بعد چند سال رفت دکتر و از منم لاغر تر شده

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
پارسال یادمه خییییلی چاق شدم خداروشکر با رژیم فستینگ کم کردم

چطور رژیمیه ؟

من روزی هزار کالری مصرف میکنم 

دو روز در هفته از ساعت هفت شب تا ده صبح هم چیزی نمی‌خورم 

نمیخوام وزن م استپ بشه

خوبه ؟

دوستام سه تاشون ۱۲۰کیلویی بودن حالا هی بالا پایین میشدن

دوتاشون اسلیو کرد 

اونیکی نمی‌دونم چی چی 

اولی الان ۶۵کیلو 

دومی ۵۸

سومی تازه عمل کرده اما بیست کیلوکم کرد

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
چطور رژیمیه ؟من روزی هزار کالری مصرف میکنم دو روز در هفته از ساعت هفت شب تا ده صبح هم چیزی نمی‌خورم ...

من خودم وقتی شام میخوردم و میوه فرداش نهار وصبونه نمیخوردم فقط میوه جات میخوردم توی دوماه ۷کیلو کم کردم

پوستش چی

راستش ندیدمش فامیل خالم اینا هست ولی خالم میگفت خیلی خوب شده و دکتر بهش گفته روغن مورد بزن پوستت شل نشه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم