2777
2789
عنوان

تو این اوضاع تنهایی یا ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 56 پست
ولی مردا خیلی سستن خیلی حتی اگه ۵۰سال متعهد باشن اگه مثلا یه دختر بخاد مخشونو بزنه پا میدن😐

دوست خود من عاشق یه آقایی شده بود ولی نمیدونست متاهله هیچی از زندگیش نمیدونست وقتی با بدبختی شمارشو پیدا کرد و بهش گفت آقاهه گفت متاهله و خیلیم زندگیشو دوست داره 

از این مردا زیاد هستن امیدوارم یکی سر راهت قرار بگیره که تا نفس تو سینشه فقط خودتو بخواد🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا اینطور نیست مردی ک محبت ببینه نمیره من دوتا زندگی تجربه کردم و اینو میگم

به هیچ وجه موافق نیستم...مرد بی‌ذات ندیدی پس...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من همسر فعلیم مطلقه هست اونم میگه من بلد نبودم با زن قبلیم چطور برخورد کنم وگرنه نمی‌رفت طلاق نمی گر ...

پس خودت هم به همسر قبلیت بی‌محبتی کردی...

ولی من خداااااای محبت بودم ولی شوهرم شلنگ تخته انداخت...آدم بی‌شرف به طرف مقابلش نگاه نمیکنه... کار خودش رو میکنه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
حقیقت اینه ک طلاق برای زنها بده و کسی سراغشون نمیاد اما دست مردا بازتر من همسر سابقم شش ماه بعد ازدو ...

چه ننگی؟؟؟

خداروشکر انقدر عزت و احترام دارم که بحث ننگ و این چرت و پرتا نیست 

اگه ننگ بود  همون اول ازدواج میکردم میرفتم ولی دیگه چشمم از ازدواج ترسیده وبرا همینم عصبی میشم 

✨️🌷

پس خودت هم به همسر قبلیت بی‌محبتی کردی...ولی من خداااااای محبت بودم ولی شوهرم شلنگ تخته انداخت...آدم ...

ن اصلا بی محبتی نکردم ولی بلد نبودم با خیانتش چطور برخورد کنم و کارا خالی نکنم باید می بخشیدمش و طلاق نگرفتم با طلاق خودمو نابود کردم این همسرم هم همینو میگه

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  

[QUOTE=365218270]چه ننگی؟؟؟ خداروشکر انقدر عزت و احترام دارم که بحث ننگ و این چرت و پرتا نیست  اگه ننگ بود &nb ...[/QUOTE

من شرایط شما را داشتم با اینکه خانوادم حامی من بودن و خودم کارمند رسمی دولتی 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  
[QUOTE=365218270]چه ننگی؟؟؟ خداروشکر انقدر عزت و احترام دارم که بحث ننگ و این چرت و پرتا نیست اگه ن ...

الان چند سالته؟

من خودم درسته یکم دیر برا ازدواج حاضر شدم ولی تهش ازدواج و بچه دار شدن

چن سالگی ازدواج کردی

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

تنهایی

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

نه من میگم همون ازدواج با آدم درست چون ما تعداد کسایی ک سال هاست با هم زندگی میکنن بدون همچین مشکلاتی زیاد داریم نسبت به افراد خائن

من خودم آدم زیاد مسئولیت پذیری نیستم و در واقع شاید بهتره بگم ازدواج نکردن برا امثال من بهتره

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚