2777
2789

چرا انقد بی حیا هستن. زنی گفتن مردی گفتن😐

چرا مادرشوهرم انقد پرروعه راحت به زبون میاره 

فقط خدا کنه به برادر شوهرم نگفته باشه🤣💔

البته پری نشدم الکی گفتم کمرم درد میکنه اومدم خونه😄🤌

مگه کار بدی کردی؟؟؟

روند طبیعیه بدنته اونم نامزدته خب:/

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کجاش بی حیاییه از عهد قجر اومدی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

مگە پریودی چیە ؟ یە چیز طبیعی تو بدن زن

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

مادرشوهر بگه اشکال نداره؟😑 من چقد ب این بدبخت حساسم

نه چه اشکالی داشته باشه اتفاقا ازش خوشم اومد مغز پوسیده نیست به پسرشم گفته که حواسش بهت باشه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!