2777
2789
عنوان

تایید سابقه تحصیلی سنجش

82 بازدید | 14 پست

بچه ها آخه من نهایی دوازدهمو خرداد ۴۰۲ دادم ولی تو اون سابقه زده دوره تحصیلی ۱۴۰۱ این عادیه؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره برای همه یه سال عقبه

آهان تشکر

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
تا کی وقت داره

نمیدونم فک کنم با تاریخ ثبت نام کنکور اینم تموم شه

میگم چیشد اخر باید تایید سوابق بزنیم مایی ک پشت کنکوری هستیم و میخوایم ترمیم معدل شرکت کنیم یا نه

نه سوابقو حتما تایید کن نکنی غیبت برات رد میکنن من یادمه پارسال بعد عیدم یه دور دیگ سوابقو تایید کردیم فعلا همین نمره هاتو تایید کن

نه سوابقو حتما تایید کن نکنی غیبت برات رد میکنن من یادمه پارسال بعد عیدم یه دور دیگ سوابقو تایید کرد ...

مرسیی❤️

برا ترمیم زدنمون مشکلی پیش نمیاد اگر تایید سوابق بزنیم الان؟

و اینکه میگم من بارگذاری نمیشه برام تو کافینت هم رفتم نشد چیکار کنممم