2777
2789
عنوان

نوک زبانی حرف زدن

49 بازدید | 7 پست

سلام بچها

من نوک زبونی حرف میزنم یعنی توی تلفظ س و ز زبونم بین دوتا دندون جلوییم قرار میگیره و خیلی از این بابت ناراحتم🥺😭

اصلااا دوسش ندارم 

وقتی حرف میزنم یجوری نگام میکنن

بدم میاد 

تروخدا اگه میدونید بگید چطوری میتونم مثل بقیه حرف بزنم؟ راهی هست؟ 

به غیر از این من واقعا اعتماد به نفسم خیلی پایینه همهیشه خودم و پایین تر از بقیه میدونم و خیلی اذیت میشم💔

من عاشق اینجوری حرف زدن بقییه هستم و همیشه ب دوستم میگفتم بگو سوسک سفید و صورتی و صدفی😄 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

علی دایی هم همینجوری هست راهی نداره . 

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا؟ اگت خودتم اینطوری بشی بدت نمیادد؟

ن اتفاقا گاهی تلاش میکنم اینجوری حرف بزنم 

میدونی یه نمک خاصی داره این مدلی حرف زدن

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-