2777
2789
عنوان

دختر داییم خودسوزی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 32 پست

وای خدا خیلی ناراحت شدم براش ببین به چه مرحله ای از زندگی رسیده که این کارو کرده وگرنه یه دختر با خودش این کارو نمیکنه💔

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون محضر - اون خانواده - اون عاقد‌ - اون مرد - اون خانواده متاسف ام برای تک تکشون‌ حیف بچه

همه مخالف ازدواجش بودیم مامانش پاشو کرد یه کفش که پسره خونه داره ماشین داره ، دختر داییم چندین بار اومد قهر میخواست طلاق بگیره نذاشتن بخاطر آبرو

یعنی دختر بیچاره رو تو ۱۳ سالگی دادن یکی ۱۹ سال از خودش بزرگتر، بعد هم دوبار خودکشی کرده و کسی به دا ...

۱۹نه ۲۱💔💔

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

عکس العمل شوهرش؟

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
یعنی دختر بیچاره رو تو ۱۳ سالگی دادن یکی ۱۹ سال از خودش بزرگتر، بعد هم دوبار خودکشی کرده و کسی به دا ...

میخواست طلاق بگیره کسی حرفش گوش نمیکرد میفرستادنش خونه شوهرش ، به خاطر آبرو با جونش بازی کردن 

یعنی مادرپدرش از عذاب وجدان نمیمیرن؟؟؟

الان دارن تو سر خودشون میزنن ، فکرش کن بیمارستان خصوصی جا داره باید با هلی‌کوپتر بفرستنش ولی شوهره پول نمیده مامان باباش هم اینقدری ندارن که انتقالش بدن

الان دارن تو سر خودشون میزنن ، فکرش کن بیمارستان خصوصی جا داره باید با هلی‌کوپتر بفرستنش ولی شوهره پ ...

یه مورددیدم اینجوری دختره خودشوکشت سنش کم بودبچش ۳سالش بود،،شوهرش رفت زن گرفت ووقتی بچش به سن ۸سالگی رسیدمرده تصادف وحشتناکی کردوفوت کرد😥الان یه بچه یتیم مونده ایخدا😞

عکس العمل شوهرش؟

توی روستا بودن اتیش خودش میزنه داداشش آب میگیره روش شوهرش میارتش توی بیمارستان شهر (فقط همین یه بیمارستان هست) ولی امکانات نیست باید انتقالش بدن مرکز بیمارستانا جا ندارن فقط یه بیمارستان خصوصی قبول کرده که با هلیکوپتر باید انتقال بدن که شوهرش پول نمیده مامان باباشم پول ندارن